Αισθητική Μεσοθεραπεία


Η Μεσοθεραπεία είναι η χορήγηση, στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος , διαφόρων ουσιών όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, πεπτίδια, ιχνοστοιχεία κ.α., τα οποία είναι απαραίτητα για την άριστη λειτουργία των κυττάρων του δέρματος.
Υπάρχουν 2 τρόποι μεσοθεραπείας: ο ενέσιμος και ο μη ενέσιμος. 
Η μέθοδος που χρησιμοποιείται στον χώρο μας είναι με Dermapen, όπου μικροσκοπικές βελόνες ανοίγουν ‘κανάλια’ στο δέρμα για να γίνει η έκχυση του υλικού εσωτερικά στο δέρμα.
Η θεραπεία αφορά όλες τις ηλικίες με αντένδειξη τα άτομα που έχουν κάποιο αυτοάνοσο νόσημα , τα άτομα που παίρνουν αντιπηκτικά ή έχουν σακχαρώδη διαβήτη. 
Γι’ αυτό καλό είναι να γίνεται πάντα λήψη ιστορικού.
Ανάλογα με το πρόβλημα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε και το επιθυμητό αποτέλεσμα, γίνονται 4-6 συνεδρίες, με μεσοδιάστημα 15 μερών μεταξύ τους ,ώστε να μπορέσουν τα υλικά που εκχύουμε στο δέρμα να ολοκληρώσουν την ‘αποστολή’ τους .
Οι λεπτές και επιφανειακές ρυτίδες, η αφυδάτωση, η χαλάρωση και το θαμπό δέρμα είναι μόνο κάποια από τα προβλήματα που έρχεται να δώσει λύση η αισθητική μεσοθεραπεία.
Μετά την θεραπεία ,μπορεί να υπάρξουν στο δέμα μικροί ερεθισμοί στα σημεία των νυγμών, όπου στις επόμενες ώρες υποχωρούν. Σκευάσματα για επούλωση και ανάπλαση τοποθετούνται από εμάς με την ολοκλήρωση της θεραπείας, ενώ από την επόμενη μέρα μπορεί η πελάτισσα να ακολουθήσει την καθημερινή αγωγή φροντίδας του προσώπου της.
Πρόκειται για μια θεραπεία για πρόσωπο αλλά και σώμα. Γίνεται όλες τις εποχές του χρόνου, με αποτέλεσμα το δέρμα να δείχνει όμορφο, λαμπερό και υγιές..

Δεν υπάρχουν σχόλια: