Θαλασσοθεραπεία στο Art & Beauty

Στο Art & Beauty μπορείτε να απολαύσετε μια αναζωογονητική θεραπεία με λάσπη που προέρχεται από τη Νεκρά θάλασσα. Σ’ αυτή τη μοναδική γωνιά του κόσμου, η περιεκτικότητα του νερού σε θρεπτικά συστατικά- μέταλλα και ιχνοστοιχεία- είναι 150 φορές υψηλότερη από οποιαδήποτε άλλη θάλασσα.

Χάρη στην ιδιότητα της λάσπης, που αγκαλιάζει όλο το σώμα, να συγκρατεί θερμότητα, οι πόροι του δέρματος διαστέλλονται και τα ευεργετικά συστατικά, διεισδύουν σε βάθος, προσφέροντας εντατική θρέψη και τόνωση στο δέρμα. Επιπλέον, το body wrap με την πολύτιμη αυτή λάσπη, έχει και μυοχαλαρωτική δράση, που θα σας ανακουφίσει από τους πόνους των αρθρώσεων, θα διώξει το στρες και θα σας ξεκουράσει…

Εκεί όμως που η θαλασσοθεραπεία θα σας προσφέρει σημαντικά οφέλη, είναι στην αντιμετώπιση του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας. Εδώ, πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν τα φύκια. Με συγκεντρώσεις σε θρεπτικά συστατικά 50.000 φορές υψηλότερες από ό, τι το ίδιο το θαλασσινό νερό , έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι οι θεραπείες με φύκια, συμβάλλουν στην ταχύτερη απώλεια βάρους, στη σύσφιξη των ιστών και στη δραστική μείωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού στην επιδερμίδα. Στις εξατομικευμένες θεραπείες σώματος που εφαρμόζουμε στο Art & Beauty, τα επιλεγμένα είδη φυκιών που χρησιμοποιούμε - ανάλογα με το χρώμα τους έχουν και διαφορετικές ιδιότητες- θα απολεπίσουν σε βάθος, θα οξυγονώσουν και θα συσφίξουν το δέρμα ενώ παράλληλα, θα διεγείρουν τον μεταβολισμό -έτσι ώστε ο οργανισμός να κάνει περισσότερες καύσεις- συμβάλλοντας αποφασιστικά όχι μόνο στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας αλλά και στην απώλεια βάρους!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Hot stone massage