Dermatude Metatherapy

Είναι μια ασφαλής θεραπεία αντιγήρανσης προσώπου, που δεν απαιτεί χρόνο αποθεραπείας. 
Η συσκευή είναι ψηφιακή, Ολλανδικής κατασκευής, που στην άκρη της προσαρμόζονται κεφαλές που περιέχουν λεπτές βελόνες είτε από χειρουργικό ατσάλι (για βαθιές και λεπτές ρυτίδες) είτε από πολυκαρβονικες(για πρόσωπο, μάτια, λαιμό, ντεκολτέ και διάφορα σημεία του σώματος). Γίνονται χιλιάδες διατρήσεις στο δέρμα ανά δευτερόλεπτο, ανάλογα τη κεφαλή που θα χρησιμοποιούμε. Για την ασφάλεια και υγιεινή σας όλες οι βελόνες είναι μοναδικές και μιας χρήσεως.

Είναι διπλή θεραπεία γιατί: 

-Ενεργοποιεί τη φυσική αναγέννηση του δέρματος, το δέρμα αντιλαμβάνεται αυτές τις αόρατες μικροδιατρήσεις ως τραυματισμό και ενεργοποιεί τον φυσικό μηχανισμό επιδιόρθωσης του, με αποτέλεσμα την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, έτσι αποκαθίσταται από μέσα προς τα έξω.
-Εφαρμόζουμε κάτω από το φράγμα του δέρματος ενεργά συστατικά σε μονοδόσεις όπως υαλουρονικό οξύ, αντιοξειδωτικές βιταμίνες A, C και E τα οποία επιλέγονται ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος. Χάρη στο γεγονός ότι κατά την διάρκεια της περιποίησης το φράγμα του δέρματος είναι διάτρητο, τα ενεργά συστατικά εφαρμόζονται ακριβώς στα σημεία όπου η δράση τους είναι πιο αποτελεσματική. 

Είναι η εποχή να κάνεις και εσύ μεσοθεραπεια Dermatude Metatherapy! Κλείσε το ραντεβού σου στο 2236027118

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καινοτόμες θεραπείες LPG endermologie & Endermolift

Εμπιστευτείτε τους Ειδικούς