Mesotherapy Deluxe


Μια ενισχυμένη  θεραπεία αναζωογόνησης 2 σε 1!  

Απο το Art & Beauty -Πρότυπο Κέντρο Αισθητικής

Ο συνδυασμός της απολεπιστικής δύναμης των οξέων φρούτων με την αντιγηραντική δύναμη της μεσοθεραπείας προσφέρει άμεσα αποτελέσματα λάμψης και λείανσης στην επιδερμίδα,  προλαμβάνει και  καταπολεμά τα ενοχλητικά σημάδια γήρανσης και  αντιμετωπίζει ταυτόχρονα και στοχευμένα, πολλαπλές ανάγκες του δέρματος.

Η μεσοθεραπεία Deluxe που εφαρμόζουμε στο Art&Beauty είναι μια ενισχυμένη  θεραπεία αναζωογόνησης 2 σε 1! Ο συνδυασμός της απολεπιστικής δύναμης των οξέων φρούτων με την αντιγηραντική δύναμη της μεσοθεραπείας προσφέρει άμεσα αποτελέσματα λάμψης και λείανσης στην επιδερμίδα,  προλαμβάνει και  καταπολεμά τα ενοχλητικά σημάδια γήρανσης και  αντιμετωπίζει ταυτόχρονα και στοχευμένα, πολλαπλές ανάγκες του δέρματος.

Προετοιμασία για –αντιγηραντική- δράση. Είναι γνωστό ότι  η επιφάνεια της επιδερμίδας μας καλύπτεται από διαδοχικές στρώσεις νεκρών  κυττάρων τα οποία, σαν τα κεραμίδια μιας στέγης,  ακουμπούν το ένα πάνω στο άλλο δημιουργώντας ένα τείχος προστασίας από τις εξωτερικές επιθέσεις . Στη νεανική  επιδερμίδα τα κύτταρα αυτά αντικαθίστανται από νέα, κάθε 28 περίπου ημέρες. Μεγαλώνοντας όμως, ο ρυθμός ανανέωσής τους επιβραδύνεται και η απομάκρυνσή τους γίνεται με δυσκολία.  

Η απολέπιση με συνδυασμό οξέων φρούτων (ΑΗΑ & ΒΗΑ), που εφαρμόζουμε  στην πρώτη φάση της θεραπείας μας , προσφέρει «χείρα βοηθείας» στην επιδερμίδα έτσι ώστε να απαλλαγεί πιο γρήγορα από τα συσσωρευμένα νεκρά κύτταρα που της στερούν τη λάμψη της.  Τα οξέα φρούτων ή υδροξυοξέα είναι  χημικά απολεπιστικά συστατικά φυσικής προέλευσης τα οποία δρουν με δύο τρόπους:  εξομαλύνουν τον κυτταρικό μεταβολισμό, επιταχύνουν δηλαδή την άνοδο νέων κυττάρων  από τα βαθύτερα στρώματα προς την επιφάνεια, ή  δρουν κερατολυτικά, δηλαδή διαλύουν την «κόλλα» με την οποία συνδέονται τα κερατινοκύτταρα μεταξύ τους, διευκολύνοντας έτσι την απομάκρυνσή τους.  Συγχρόνως απαλύνουν  τις δυσχρωμίες, βελτιώνουν την όψη των λεπτών γραμμών και ρυτίδων και προετοιμάζουν την επιδερμίδα να δεχτεί  τα δραστικά συστατικά του κοκτέιλ μεσοθεραπείας που ακολουθεί.



Το βασικό υδροξυ-οξύ που χρησιμοποιούμε είναι το μανδελικό, ένα  ΑΗΑ με ήπια απολεπιστική δράση το οποίο προέρχεται από τα πικραμύγδαλα . Το συστατικό αυτό επιταχύνει την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και διευκολύνει τα νέα και υγιή να έρθουν στην επιφάνεια. Είναι εξίσου δραστικό όπως και το γλυκολικό οξύ αλλά δεν προκαλεί ανεπιθύμητους ερεθισμούς.- γι αυτό ενδείκνυται ακόμα και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες - και έχει μικρότερο χρόνο αποθεραπείας.



Ένα κοκτέιλ όπως… το θέλει η επιδερμίδα σας. Η θεραπεία περνά στη δεύτερη φάση της με την έγχυση στο πρόσωπο, γύρω από τα μάτια και στο λαιμό,  κάτω ακριβώς από την επιφάνεια της επιδερμίδας, ενός κοκτέιλ δραστικών αντιγηραντικών και αναπλαστικών συστατικών. Με  το ειδικό «πιστόλι» δε που χρησιμοποιούμε, έχουμε τη δυνατότητα να  προγραμματίσουμε τον τρόπο και το χρόνο εφαρμογής του κοκτέιλ ανάλογα με τις ανάγκες αλλά και την ευαισθησία της επιδερμίδας. Το υαλουρονικό οξύ, το οργανικό πυρίτιο, η βιταμίνη Α, οι αυξητικοί παράγοντες , τα πεπτίδια, όλες οι πολύτιμες ουσίες που έχουμε επιλέξει για να δημιουργήσουμε το δικό σας αντιγηραντικό κοκτέιλ, θα αναπληρώσουν τις ελλείψεις των κυττάρων σε θρεπτικά συστατικά , θα ενεργοποιήσουν τον μεταβολισμό τους, θα βελτιώσουν τη  μικροκυκλοφορία, θα ενισχύσουν τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και θα θωρακίσουν την επιδερμίδα από τις επιθέσεις των ελευθέρων ριζών .

Ολοκληρώνοντας   τη θεραπεία Deluxe, θα έχετε κερδίσει μια επιδερμίδα λεία, απαλή, φωτεινή, και πιο σφριγηλή, φυσικά αναζωογονημένη και ορατά πιο νεανική

Art & Beauty -Πρότυπο Κέντρο Αισθητικής 

Γρηγορίου Λαμπράκη 52 Ελευσίνα  τηλ 2105547704


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Hot stone massage