Επαγγελματικά Καλλυντικά στο Καλλύνω

Νέες αφίξεις 

 
NEXT LEVEL HYALURONIC ACID. Το ολοκαίνουργιο Hydr8 B5 Intense αξιοποιεί όλη την ενυδατική ισχύ του best seller μέχρι σήμερα, Hydr8 B5 με μια προηγμένη, εντατική αναβάθμιση. Με την προσθήκη των NMF φυσικών ενυδατικων παραγόντων και ενός ισχυρού τριπλής δράσης booster υαλουρονικού οξέος, αυτό είναι το απόλυτο αντίδοτο για το ξηρό, αφυδατωμένο ή ευαισθητοποιημένο δέρμα.
-
Εάν το δέρμα σου ‘διψάει’ για ενυδάτωση, δοκίμασε το Nutriet Charged Water Gel!💦💦💦
 Το υπέρ αγαπημένο τζελ που αποκαθιστά άμεσα και σφραγίζει τη χαμένη υγρασία στο δέρμα διατηρώντας τη έως και 5 ημέρες!
Είναι ένα μίγμα από ✅πεπτίδια ✅βιταμίνες και ✅μέταλλα που αναδομεί το φραγμό της επιδερμίδας μέσα σε μόλις 1 εβδομάδα μειώνοντας τη διαδερμική απώλεια υγρασίας!

Προηγούμενες καταχωρήσεις

Έφτασε η ΝΕΑ θεραπεία για το ακνεϊκό δέρμα με ουλές και δυσχρωμίες! 
Το InvisiScar Resurfasing Treatment είναι η επαναστατική φόρμουλα που ελαχιστοποιεί την όψη των ουλών της ακμής – 
✔️μέγεθος ✔️βάθος ✔️υφή και ✔️δυσχρωμίες – σε μόλις 8 εβδομάδες!


Τώρα έχει και το νεανικό δέρμα την ενυδατική κρέμα που του ταιριάζει.
Η SPOT ON της pHformula απορροφάται γρήγορα, ενυδατώνει χωρίς να βαραίνει την νεανική επιδερμίδα και εξισορροπεί την λιπαρότητα χαρίζοντας ένα δέρμα απαλό και υγιές!




Αν θέλεις ενυδάτωση, υψηλή αντηλιακή προστασία και κάλυψη που δε θα σε προδώσει όταν ιδρώσεις... τότε η CC cream της pHformula είναι το πολυδραστικό προϊόν που ψάχνεις. Σε 4 αποχρώσεις, για να διαλέξεις αυτή που σου ταιριάζει και υπέροχη,ανθεκτική στο νερό, υφή που θα λατρέψεις. Το must have προϊόν του καλοκαιριού!☀️


Φέτος το καλοκαίρι συνδυάστε τα αγαπημένα floral σας φορέματα με τα λαμπερά χρώματα της Evagarden και απογειώστε το look σας!!!💄🌺

Τα σανδάλια και τα ψηλοτάκουνα πέδιλα, που όλες αγαπάμε να φοράμε το καλοκαίρι, ταλαιπωρούν ιδιαίτερα τις φτέρνες μας. Η Heel and Elbow Dry Skin Repair της Exuviance όμως, μπορεί να κάνει το δέρμα σε φτέρνες και αγκώνες απαλό μετά από λίγες μόνο εφαρμογές.👡🦶

Αναζητάς το προϊόν που θα κάνει τα μάτια σου να λάμπουν;
Η βραβευμένη SOS eye rescue της phformula με τους φωτο- ανακλαστές που περιέχει, φωτίζει άμεσα την περιοχή γύρω από τα μάτια, μειώνοντας ορατά μαύρους κύκλους και οιδήματα. Ταυτόχρονα βελτιώνει την ενυδάτωση και την ελαστικότητα της περιοχής και μειώνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες. 
Εφαρμόζεται μία ή δύο φορές την ημέρα και αποτελεί ιδανική βάση για μακιγιάζ ματιών. .






Beauty comes from inside...

Γι' αυτό και τα nutraceutical προϊόντα της bodyshock είναι κάτι παραπάνω από συμπληρώματα διατροφής. Ενισχύουν τα αποτελέσματα κάθε θεραπείας, για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας, και επιμηκύνουν τη διάρκειά τους.


💊bodyshock reducer pills 
Ενδείξεις: με βάση το φυτό χιτοζάνη, ως το κύριο δραστικό συστατικό, βοηθά στην καταπολέμηση της συσσώρευσης λίπους στους ιστούς. 
Δοσολογία: 1 κάψουλα την ημέρα. Το προϊόν θα πρέπει να χρησιμοποιείται για τουλάχιστον 3 μήνες.

🥛bodyshock slim-up! reducer 
Ενδείξεις: Άμεση απώλεια πόντων! Η φόρμουλα βασίζεται στο CLA που είναι ικανό να ανιχνεύσει τις συγκεντρώσεις του τοπικού πάχους στο σώμα και να προωθεί την εξάλειψή του, καταλήγοντας σε μια πιο ομοιόμορφη σιλουέτα.
Δοσολογία: 1 δόση το πρωί για 14 ημέρες. 
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μία φορά κατά τη διάρκεια ενός μήνα.



Νέες αφίξεις  

Η Weyergans High Care® cosmetics προτείνει το πρώτο spray lipolyzer for body & shape. 
Ιδανικό για χρήση στο σπίτι για σμίλευση της σιλουέτας!
🌸 simply to use
🌸simply effective
🌸SIMPLY RED


Αν ψάχνεις ένα πολυδραστικό προϊόν με εξαιρετικά φίνα υφή για την καταπολέμηση των ρυτίδων, των μαύρων κύκλων και των οιδημάτων στη περιοχή των ματιών, τότε η Multi action eye cream της SOTHYS είναι αυτό που αναζητάς!
Οι ρυτίδες απαλύνονται σημαντικά, οι μαύροι κύκλοι βελτιώνονται και τα οιδήματα υποχωρούν. 


🏙 Αν ζεις και εσύ στους έντονους ρυθμούς της πόλης τότε το P.O.W.E.R essence tonic δεν πρέπει να λείπει ποτέ από την τσάντα σου.
Είναι ο πανταχού παρών προστάτης της επιδερμίδας σου!😇
Ένα καινοτόμο προϊόν σε μορφή σπρέι που στόχο έχει να προστατέψει το δέρμα σου από την περιβαλλοντική ρύπανση, υπεύθυνη για την αύξηση της ευαισθησίας του δέρματος και την προωρη γήρανση του.Ειναι εμπλουτισμένο με πεπτίδια για ισχυρή αντιγηραντική δράση,ενυδατικά και λευκαντικά σύμπλοκα που συγκρατούν την υγρασία και χαρίζουν ομοιόμορφο χρωματικό τόνο. 



🌸Το E.Υ.Ε recovery είναι μια ισχυρή αλλά απαλή σύνθεση που περιέχει ένα μοναδικό σύμπλεγμα πεπτιδίων το οποίο συμβάλλει στη μείωση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων, καθώς επίσης στους μαύρους κύκλους και στις σακούλες.
 Ιδανικό για χρήση κάτω από το οστό του φρυδιού για άμεσο αποτέλεσμα στη σύσφιξη και στην ανόρθωση του βλεφάρου🌸

Local reducer 👙

Κρέμα για την αντιμετώπιση δύσκολων περιοχών με τοπικό πάχος όπως ψωμάκια, γοφοί και μπράτσα.
Μεγιστοποιεί τα αποτελέσματα που επιτυγχάνονται με τις επαγγελματικές θεραπείες ινστιτούτου εξασφαλίζοντας έτσι καλύτερα αλλά και μεγαλύτερης διάρκειας αποτελέσματα.

An everyday must-have! 

Το Heliocare advanced gel SPF 50 είναι το ιδανικό αντηλιακό για σωστή προστασία από τον ήλιο με λεπτόρευστη υφή που δε βαραίνει το δέρμα σου!☀️

Για να ενημερωθείτε ή να κλείσετε το ραντεβού σας, καλέστε μας στο 📞 2106920103

Καλλύνω - Κέντρο Αισθητικής

Λ. Κηφισίας 89-91 Αθήνα 11523



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καινοτόμες θεραπείες LPG endermologie & Endermolift