Κυτταρίτιδα - Αδυνάτισμα στο Art & Beauty


Cavitation κατά της κυτταρίτιδας & του τοπικού πάχους  

Χαρακτηρίζεται αναίμακτη λιποαναρρόφηση ...Κι όχι άδικα.. Αφού έχει άμεσα και ορατά αποτελέσματα που διαρκούν, στο στοχευμένο λίπος και στην εξάλειψη της κυτταρίτιδας, χωρίς πόνο, βελόνες και μελανιές .


Και το όνομα αυτού :..Cavitation


Αντικρίζετε  το είδωλο σας στον καθρέπτη. Κάτι  σας φρενάρει…  Είναι αυτές οι  επίμονες  λιποζώνες, που αντιστέκονται σθεναρά στη δίαιτα και στην άσκηση όπως η περιφέρεια, οι μηροί, οι γλουτοί, οι προσαγωγοί, το εσωτερικό των γονάτων, η περιοχή της κοιλιάς, που  εμποδίζουν το χαμόγελό σας … Χαμογέλαστε χωρίς φόβο, χωρίς κόμπλεξ και αναστολές…!!

Το Art & Beauty και η εξέλιξη της τεχνολογίας φέρνουν αισιόδοξα νέα, κυρίως για όλους εσάς που θέλετε να απεμπλακείτε από το άγχος της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους.

Πως;

Με τη νέα, επαναστατική, μη επεμβατική μέθοδο Cavitation. Απόλυτα ασφαλής και δραστική, δικαίως χαρακτηρίζεται και ως αναίμακτη λιποαναρρόφηση, αφού έχει άμεσα και ορατά αποτελέσματα που διαρκούν, στο στοχευμένο λίπος και στην εξάλειψη της κυτταρίτιδας, χωρίς πόνο, βελόνες και μελανιές .

Με ποιο τρόπο;

Με τη δράση υπερήχου χαμηλών συχνοτήτων (40 kHz), στην υπό θεραπεία περιοχή, δημιουργείται οστικό κύμα που οδηγεί στο φαινόμενο της σπηλαίωσης, κατά το οποίο πολλές μικροφυσαλίδες υγροποιημένου οξυγόνου εμφανίζονται στη κυτταρική μεμβράνη του λιποκυττάρου. Μετά τη συνένωσή τους ,διασπώνται και προκαλούν  τη λύση του λιποκυττάρου, απελευθερώνοντας  ελευθέρα λιπαρά οξέα και τριγλυκερίδια τα οποία αποβάλλονται μέσω του λεμφικού συστήματος.

Στο Art & Beauty η λεμφική παροχέτευση είναι  κύριο σημείο έμφασης, καθώς ενθαρρύνει την αποβολή των υπολειμμάτων των  λιποκυττάρων, των κατακρατήσεων και άχρηστων ουσιών από το σώμα, και ενισχύει της φλεβική και λεμφική κυκλοφορία με σκοπό να επιτευχθεί το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Το Cavitation είναι γεγονός και ήρθε για να αναζωογονήσει τη γυναικεία και ανδρική  φύση,  καθώς ένα ισορροπημένο διατροφικό πλάνο, ήπια άσκηση και αρκετό νερό είναι αρκετά για  να απογειώσουν και να σταθεροποιήσουν τα ήδη εξαιρετικά αποτελέσματα της τεχνολογίας.

Στο χέρι σας είναι τώρα με την συμπαράσταση του Art and Beauty να αποκτήσετε το σώμα που ονειρεύεστε.


Art & Beauty -Πρότυπο Κέντρο Αισθητικής 

Γρηγορίου Λαμπράκη 52 Ελευσίνα 19200  τηλ 2105547704

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αντηλιακή Φροντίδα στο Κέντρο Επιστημονικής Αισθητικής