Κυτταρίτιδα/Αδυνάτισμα στο Christou Lab

Φτιάξε το σώμα που θες για το καλοκαίρι από τώρα!

Καταστρέψτε τα λιποκύτταρα δίνοντας λύση στο τοπικό πάχος με την μέθοδο της κρυολιπόλυσης!
Η διαδικασία είναι μη επεμβατική και απόλυτα ασφαλής.
Είναι μια ιατρική θεραπεία που χρησιμοποιεί ελεγχόμενη ψύξη, σε θερμοκρασίες υπό το μηδέν, συνήθως -6 έως -9 °C, η οποία βοηθά το λίπος να διασπαστεί.
Η μέθοδος απευθύνεται σε γυναίκες αλλά και σε άντρες με συσσωρευμένο τοπικό λίπος που επιθυμούν άμεσα αποτελέσματα με μια μη επεμβατική μέθοδος.


Κρυολιπόλυση

Καταστρέψτε τα λιποκύτταρα δίνοντας λύση στο τοπικό πάχος
Η επαναστατική μέθοδος λιποκαταστροφής
Εύκολα – Γρήγορα – Αποτελεσματικά


Το Cry Cool Med αποτελεί την εξέλιξη της κρυολιπόλυσης!

Η μέθοδος Cryo Cool Med απαντά στην ανάγκη για άμεσα αποτελέσματα στο τοπικό πάχος και έχει γίνει ο πιο δημοφιλής τρόπος λιποκαταστροφής.
Η διαδικασία είναι μη επεμβατική και απόλυτα ασφαλής.
Τα τελευταία χρόνια η μέθοδος κερδίζει συνεχώς έδαφος και έχει γίνει ο πιο δημοφιλής τρόπος λιποκαταστροφής. Η μη επεμβατική αυτή μέθοδος εκμεταλλεύεται την αυξημένη ευαισθησία των λιποκυττάρων στην ελεγχόμενη στοχευμένη ψύξη.

Τοποθετούμε 2 συμμετρικές κεφαλές στα σημεία με τοπικό πάχος και γίνεται ελεγχόμενη αναρρόφηση της περιοχής. Στη συνέχεια, ψύχουμε τοπικά. Η έκθεση των λιποκυττάρων σε συνεχή ελεγχόμενη ψύξη τα οδηγεί σε κυτταρική απόπτωση, την βιολογική δηλαδή καταστροφή τους. Το λεμφικό σύστημα αναλαμβάνει την φυσιολογική αποβολή των λιπαρών οξέων από τον οργανισμό.

Το Cry Cool Med, διαθέτει την μοναδική πατέντα thermo – contrast, όπου το σημείο εφαρμογής προετοιμάζεται με ειδική θερμοθεραπεία, η οποία αποβάλλει τα οιδήματα και τις κατακρατήσεις, προετοιμάζοντας κατάλληλα τον ιστό, έτσι ώστε η κρυολιπόλυση να δράσει 100% στα λιποκύτταρα, επιτυγχάνοντας μέγιστα αποτελέσματα.

Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά και μόνιμα, καθώς σύμφωνα με κλινικές μελέτες καταστρέφεται το 25-33% των λιποκυττάρων.


 Δερβενακίων 25 Κόρινθος Κλήση 2741 024656

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Hot stone massage

Καινοτόμες θεραπείες LPG endermologie & Endermolift