Λοσιόν, ακόμα ένα μπουκαλάκι στο γυναικείο boudoir ;Επιμέλεια:Μαριάννα Μπιλίρη Αισθητικός  υπεύθυνη του κέντρου  "Medussa Beauty City Spa" 

Καθημερινά ακούω πολλές απορίες από  γυναίκες για την περιποίηση του δέρματος, που αφορούν την  ενυδάτωση, τα peeling, τις μάσκες ομορφιάς,τις κρέμες  και πολλά άλλα.

Σχεδόν καμία δε με ρωτά για την παρεξηγημένη και από πολλές αδιάφορη  Λοσιόν !

Κορίτσια η Λοσιόν είναι το Νο 2 της καθημερινής περιποίηση του δέρματος κι όχι ένα ακόμα μπουκαλάκι στο ράφι των καλλυντικών . Οι λόγοι πολλοί!

Οι  λοσιόν αφαιρούν τα υπολείμματα του καθαριστικού και τις  βλαβερές ουσίες του νερού που κάθονται στο στο δέρμα.

Επαναφέρουν το pH του δέρματος στα κανονικά επίπεδα.

Συ σφίγγουν τους πόρους.

Σφραγίζουν την υγρασία.

Βοηθάνε στην εύκολη εισχώρηση των προϊόντων (κρέμες και serum) στο δέρμα.

Έχουν αντιμικροβιακή και αντιβακτηριδιακή δράση με αποτέλεσμα να προστατεύουν το δέρμα από μολύνσεις.

Χωρίς την εφαρμογή λοσιόν η «ακριβή» κρέμα σας και το «εξειδικευμένο» serum όχι μόνο χάνουν το σκοπό τους αλλά το δέρμα κινδυνεύει και χάνει σταδιακά την ποιότητα του.

Διαλέξτε μια τονωτική λοσιόν αν έχετε ξηρά και αφυδατωμένα πρόσωπα, διότι περιέχουν περισσότερους ενυδατικούς παράγοντες.

Αν πάλι έχετε λιπαρά μεικτά και ακνεϊκά πρόσωπα διαλέξτε μια λοσιόν  με άλλες μορφές αλκοόλ όπως το φυτικό ή με φυτικούς αντιβακτηριδιακούς και αντισηπτικούς παράγοντες που δεν διαταράσσουν τις λειτουργίες του δέρματος και όχι λοσιόν στυπτικές με περιεκτικότητα αλκοόλ πάνω από 60%, διότι ναι μεν το αλκοόλ σκοτώνει τα μικρόβια και τα βακτηρίδια, όμως παράλληλα αφαιρει και τον μανδύα προστασίας του δέρματος, «ξεγυμνώνοντας» το.

Με όλα τα παραπάνω νομίζω ότι η Λοσιόν όχι μόνο είναι αδιάφορη, αντιθέτως σε συνδυασμό με το κατάλληλο καθαριστικό είναι το  Α και το Ω στην αρχή απόκτησης μιας υγιούς επιδερμίδας.


Επισκεφτείτε την αισθητικό σας για μία ορθή διάγνωση δέρματος και ανταμείψτε  το δέρμα σας με ένα σωστό καθαριστικό και την αναγκαία Λοσιόν.
 Θα σας ανταμείψει και αυτό.
Medussa Beauty City Spa
Νκολάου Τρυπιά 33-35 Νέα Φιλαδέλφεια, Τ.Κ. 143 41Τηλ   210 25 89 941  

Δεν υπάρχουν σχόλια: