Θεραπεία Green Peel Schrammek!Πως λειτουργεί  το   Green Peel ®  των  5 ημερών ;

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ GREEN PEEL® ΤΩΝ 5 ΗΜΕΡΩΝ;
Το GREEN PEEL® είναι μία μίξη 11 βοτάνων (φύκια, ορυκτά, ένζυμα και βιταμίνες), τα οποία εφαρμόζονται με ειδική τριβή πάνω στην περιοχή που παρουσιάζει ατέλειες. 
Η εφαρμογή γίνεται αποκλειστικά από εξειδικευμένη και εκπαιδευμένη αισθητικό - κοσμετολόγο. 
Η τριβή αυτή επιτρέπει στα βότανα να διεισδύσουν στο βάθος της επιδερμίδας και να θρέψουν εντατικά το δέρμα για 3 ημέρες με βιταμίνες, ολιγοστοιχεία και αμινοξέα τα οποία επιτρέπουν τη μέγιστη αιμάτωση και οξυγόνωση των ιστών καθώς και την εξυγίανση των εκκρίσεών του. 
Μετά το πέρας του τρίτου 24ωρου, τα βότανα εξέρχονται από το δέρμα συμπαρασύροντας την επιφανειακή στοιβάδα του δέρματος. 
Αυτό προκαλεί αποφλοίωση και απομάκρυνση των νεκρών και κατεστραμμένων ιστών. 
Το επίπεδο της αποφλοίωσης εξαρτάται άμεσα από την επιλογή της αισθητικού σύμφωνα πάντα με το δέρμα και το πρόβλημα του ατόμου που εφαρμόζουμε το φυτικό peeling. 
Με τον τρόπο αυτό μπορούμε να έχουμε μία εξατομικευμένη θεραπεία σύμφωνα με την ιδιαιτερότητα του κάθε ατόμου.
ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ;
Το GREEN PEEL® μπορεί να επαναληφθεί όσες φορές χρειαστεί χωρίς επιβλαβείς παρενέργειες και να χρησιμοποιηθεί στο πρόσωπο καθώς και στην πλάτη, την κοιλιά, τα μπράτσα και τους γλουτούς. Σε σύγκριση με άλλες μεθόδους απολέπισης όπως Οξύ της Βιταμίνης Α, χημικά απολεπιστικά και Δερμοαπόξεση, το GREEN PEEL® έχει πολλαπλάσια αποτελέσματα σε μόλις 5 ημέρες.
Δύσκολα προβλήματα θα χρειαστούν επαναληπτικές θεραπείες GREEN PEEL® ενώ ποτέ δεν εφαρμόζουμε παραπάνω από 1 GREEN PEEL® το μήνα. —

Τα βότανα του #GreenPeel® εξυγιαίνουν τις εκκρίσεις του δέρματος, αυξάνουν την ανάπλαση νέων κυττάρων, ενεργοποιούν την παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης και απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα.🍃
Για όλους αυτούς τους λόγους και επειδή μπορεί απόλυτα να προσαρμοστεί σε κάθε δέρμα μπορεί να λύσει μια πολύ μεγάλη ποικιλία προβλημάτων:
👉Ακμή, σμηγματόρροια, ακάθαρτο, λιπαρό δέρμα
👉Ουλές από ακμή και οποιασδήποτε αιτιολογίας
👉Χαλάρωση δέρματος
👉Λειαίνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες
👉Απομακρύνει τις καφέ κηλίδες που εμφανίζονται λόγο της ηλικίας, του ήλιου, των ορμονικών διαταραχών ή από άλλες αιτίες
👉Αναζωογονεί, συσφίγγει το δέρμα
👉Ατροφία, ατονία δέρματος
👉Χαλάρωση στην κοιλιά, στα μπράτσα, στους γλουτούς κτλ μετά από απώλεια βάρους ή εγκυμοσύνη
👉Bελτιώνει σημαντικά τις ραβδώσεις.
✔️Το Green Peel® είναι για όλους τους τύπους δέρματος και για όλες τις ηλικίες.
Καθώς οι αγωγές προσαρμόζονται στο ιδιαίτερο πρόβλημα του κάθε δέρματος και προσφέρουν ένα άνετο,ασφαλές γρήγορο και θεαματικό αποτέλεσμα!!


Το GREEN PEEL® Dr. Med Christine SCHRAMMEK, είναι το μοναδικό παγκοσμίως φυτικό peeling το οποίο με φυσικό και ασφαλή τρόπο αναπλάθει το δέρμα και απομακρύνει τις βλάβες του. Αποτελεί το μόνο ελεγχόμενο peeling στην αισθητική δερματολογία, καθώς δεν περιέχει καθόλου οξέα και χημικά πρόσθετα με αποτέλεσμα να μη λεπταίνει το δέρμα, να μη δημιουργεί φωτοευαισθησία και να μην εμφανίζει καμία απολύτως παρενέργεια! Περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας και εφαρμογές σε πάνω από 1600 Ινστιτούτα Αισθητικής σε 40 χώρες μας εξασφαλίζουν τη μοναδική αποτελεσματικότητά του.
Επιπλέον, οι τελευταίες έρευνες Αμερικανών επιστημόνων αποδεικνύουν ότι η πιθανότητα εμφάνισης καρκίνου του δέρματος μειώνεται κατά 80% σε άτομα που εφαρμόζουν τακτικά peeling μεσαίου βαθμού.

Το GREEN PEEL® ανταποκρίνεται σε ποικίλλες δερματικές αλλοιώσεις, όπως ακμή, ουλές και σημάδια, διευρυμένοι πόροι, ρυτίδες, πανάδες, χαλάρωση προσώπου και σώματος όπως επίσης διακρίνεται για την αποτελεσματικότητά του στο δύσκολο πρόβλημα των ραβδώσεων. 
Η ποικιλία των τριών επιπέδων του GREEN PEEL®: ήπιο (Green Fresh Up), μέτριο (Green Energy), βαθύ (Green Classic) μας επιτρέπει να επιλέξουμε ακριβώς τη λύση που έχει ανάγκη κάθε δέρμα.

 Κέντρο Αισθητικής Ειρήνη Δερνίκα


Δεν υπάρχουν σχόλια: