Κυτταρίτιδα -Αδυνάτισμα στο Beauty Spa Laser Apotrixosi

Μία νέα πρωτοποριακή μέθοδος έρχεται να δώσει οριστικό τέλος στο επίμονο τοπικό πάχος. 
Η κρυολιπόλυση είναι μία μέθοδος που εξασφαλίζει ταυτόσημα αποτελέσματα με τη λιποαναρρόφηση. 
Πρόκειται για μία επιστημονικά αποδεδειγμένη και κλινικά τεκμηριωμένη θεραπεία που εξαφανίζει τα λιποκύτταρα μέσω μιας φυσιολογικής διαδικασίας απόπτωσης. 

 Λεμφικό μασάζ
Το BEAUTY SPA LASER διαθέτει μια καθαρά ιατρική ηλεκτρονική συσκευή εξειδικευμένη στο να κάνει 100% πραγματικό Drainage (Λεμφικό Μασάζ) το KALOS PRESS. 
Μέσω ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή που διαθέτει μπορεί και θέτει σε κίνηση όλους τους σκελετικούς μύες με διπλή δράση σύσπαση και πίεση. Έτσι σε συνδυασμό με τις οκτώ φάσεις της πίεσης που ξεκινούν πρώτα από τις γάμπες, στην συνέχεια στους μηρούς, κατόπιν στους γλουτούς και τέλος στους θωρακικούς, επιταχύνουν πραγματικά την κίνηση της λέμφου παροχετεύοντας το λεμφικό υγρό στους συλλεκτικούς πόρους μείζοντα και ελάσσονα με πολλαπλάσια ταχύτητα. Διαθέτει 30 προγράμματα και συνδέεται με 8 αεραγωγούς οι οποίοι αγκαλιάζουν ολόκληρες μυικές ομάδες και ενεργοποιούν ακόμα και τα πιο βαθειά βρισκόμενα λεμφικά κανάλια επιταχύνοντας έτσι την κυκλοφορία της λέμφου , με τα γνωστά διαπιστωμένα ευεργετικά αποτελέσματα όπως :
Με το Λεμφικό Μασάζ πετυχαίνουμε :
• Aποβολή κατακρατημένων υγρών
• Αποβολή τοξινών και λίπους
• Οριστική θεραπεία κυτταρίτιδας
• Σημαντική βελτίωση στη φλεβική κυκλοφορία
• Περιορισμός της ευρυαγγείας
• Αποκατάσταση της τακτικότητας του γυναικείου κύκλου. 
Σοκολατοθεραπεία 

Ενδείκνυται για χαλάρωση, ευεξία και δρα κατά της κυτταρίτιδας. Δρα επίσης κατά της κατάθλιψης και του άγχους εξαιτίας της παραγωγής ενδορφινών που προάγει. Η θεραπεία αποτελείται από peeling με κόκκους σοκολάτας, λάδι για μασάζ με αιθέρια έλαια, σκόνη σοκολάτας για μάσκα ή μασάζ, κρέμα σοκολάτας και βούτυρο κακάο για αδιαβροχοποίηση και τέλεια αίσθηση.  
Δίαιτα - Διατροφή  

To Beauty spa laser-apotrixosi  βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι κατά την διάρκεια της θεραπείας σας  - αδυνάτισμα η΄ κυτταρίτιδα - θα σας παρέχει δίαιτα υψηλών προδιαγραφών μέσα απο τους έμπειρους συνεργάτες του. 
Ο Διαιτολόγος του κέντρου μας σχεδιάζει εξατομικευμένα διαιτολόγια με σκοπό την απώλεια κιλών  καθώς και την εκπαίδευση σας για την σωστή υιοθέτηση κανόνων υγιεινής και σωστής διατροφής. 
Ο Διατροφολόγος του χώρου μας θα σας συμβουλεύει σχετικά με την δίαιτα σας καθώς ασχολείται με τις τροφές και την επίδραση τους στον οργανισμό. 
BEAUTY SPA LASER APOTRIXOSI
Πατησίων 160 Αθήνα
Τηλ 2108660305

Δημοσίευση σχολίου