Βαθύς καθαρισμός με την συμβολή της σύγχρονης τεχνολογίας


Ο βαθύς καθαρισμός προσώπου στο κέντρο αισθητικής είναι μια απαραίτητη περιποίηση που γίνεται, είτε για να απαλλάξουμε το δέρμα από ρύπους, σμήγμα, νεκρά κύτταρα κλπ. ώστε να μπορεί να αναπνέει (άδηλος αναπνοή), είτε για να προετοιμαστεί το δέρμα για τις μετέπειτα θεραπείες που θα ακολουθήσουν, όπως λεύκανση δέρματος, εξισορρόπηση λιπαρότητος, αντιγήρανση, σύσφιξη κλπ.
Ο Βαθύς καθαρισμός προσώπου γίνεται συνήθως με την χρήση ατμού με όζον (ενεργός μορφή οξυγόνου) ή με υπέρηχους για ακόμα πιο βαθύ Καθαρισμό.
Η συχνότητα ενός βαθύ καθαρισμού προσώπου εξαρτάται από τον τύπο του δέρματος, τις ανάγκες του και την ηλικία.
Μετά από έναν βαθύ καθαρισμό προσώπου δεν υπάρχουν ερεθισμοί στην επιδερμίδα, αντίθετα το δέρμα αναζωογονείται,  καθαρίζει και ενυδατώνεται!
Το ΡΗ της επιδερμίδας επανέρχεται στα φυσιολογικά όρια και το δέρμα αποκτά φρεσκάδα και λάμψη.
Βαθύς Καθαρισμός προσώπου με χρήση Laser (Φωτοανάπλαση)
Το κατάλληλο φιλτραρισμένο φως που χρησιμοποιεί το Laser κατά την διάρκεια ενός Βαθύ καθαρισμού προσώπου διεγείρει τα κύτταρα του οργανισμού που ονομάζονται ινοβλάστες και ειναι υπεύθυνα για την παραγωγη κολλαγόνου. 
Το νέο κολλαγόνο εγκαθίσταται στις εξωτερικές στιβάδες του δέρματος προσφέροντας πιο απαλή   υφή, συρρικνώνοντας τους πόρους και μειώνοντας τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες. 
Ένας Βαθύς καθαρισμός προσώπου μαζί με χρήση Laser είναι μια όαση ομορφιάς για το δέρμα σας. Περισσότερη ενυδάτωση , περισσότερο φυσικό κολλαγόνο, περισσότερη λάμψη, καλύτερη υφή. Βοηθήστε το δέρμα σας εκτός από καθαρό να έχει υγεία και λάμψη μαζί.
Βαθύς Καθαρισμός προσώπου με υπέρηχους
. H εφαρμογή των υπερήχων στην αισθητική είναι θαυματουργή. 
Οι υπέρηχοι κατά την διάρκεια του καθαρισμού  προκαλούν διέγερση της αιματικής κυκλοφορίας ενώ συγχρόνως αφαιρούν  απ’ όλη την επιφάνεια του δέρματος το σμήγμα  χωρίς καθόλου  ερεθισμό. Οι υπέρηχοι κατά την διάρκεια ενός Βαθύ καθαρισμού  γίνονται  μαζί με τον  ατμό και το  όζον  με μια ειδική σπάτουλα υπερήχων  αποφεύγοντας την πίεση στο δέρμα κι έτσι ένα μεγάλο μέρος των ρύπων, και του  σμήγματος αφαιρείται  χωρίς  καθόλου πόνο και ερεθισμό.
Συνοπτικά τα πλεονεκτήματα που έχουν οι υπέρηχοι στον βαθύ καθαρισμό προσώπου είναι :
Απομακρύνουν  τα νεκρά κύτταρα από την  επιφάνεια του δέρματος
Αυξάνουν  την επιφανειακή μικροκυκλοφορία του αίματος άρα και την οξυγόνωση των κυττάρων (αφού το αίμα μεταφέρει οξυγόνο)
Ρευστοποιούν  το συμπαγές – ξερό σμήγμα (λόγω των δονήσεων) που βρίσκεται βαθιά μέσα στους πόρους του δέρματος και το φέρνουν στην επιφάνεια.  

Δημοσίευση σχολίου