Λεμφικό μασάζ για την κυτταρίτιδα και την πλήρη αποτοξίνωση του οργανισμού


Το λεμφικό μασάζ είναι το μοναδικό είδος μασάζ που έχει την ιδιότητα να βελτιώνει την υγεία: Διώχνει τις τοξίνες από τον οργανισμό, εξαφανίζει τα πρηξίματα, ενώ συγχρόνως βελτιώνει την όψη της κυτταρίτιδας! Έτσι, με το λεμφικό μασάζ βλέπετε την σιλουέτα σας να αλλάζει σε χρόνο μηδέν!

Η λέμφος είναι το πιο σημαντικό υγρό στο σώμα μας, μετά το αίμα. 
Είναι το αμυντικό μας σύστημα και ταυτόχρονα το σύστημα που διώχνει τις τοξίνες. Το λεμφικό μασάζ γίνεται με ειδικές τεχνικές μαλάξεων από ειδικευμένες αισθητικούς. Βοηθά στην καλή υγεία του οργανισμού ενώ συγχρόνως απομακρύνει τις τοξίνες, βελτιώνει την κυτταρίτιδα και σμιλεύει το σώμα.
Το λεμφικό μασάζ απευθύνεται σε γυναίκες κάθε ηλικίας, ακόμα και σε έφηβες, οι οποίες χρειάζονται να απαλλαχθούν από κατακρατήσεις υγρών. 
Έτσι, σε συνεργασία με το μασάζ κυτταρίτιδας, το λεμφικό μασάζ μπορεί να προσφέρει άριστα αποτελέσματα!
Το "BEAUTE ZISSIMOU" προσφέρει έναν συνδυασμό σύγχρονης τεχνολογίας και παραδοσιακής τεχνικής λεμφικού μασάζ με βεντούζες, πανάρχαια αποτελεσματική μέθοδος με πολλαπλά οφέλη στην υγεία, την ομορφιά και την ευεξία του σώματος και του οργανισμού (αλλαγή μεταβολισμού, αποτοξίνωση, λιπόλυση, βάρος, κυτταρίτιδα, σύσφιξη, χαλάρωση, απώλεια πόντων, τοπικό πάχος, άσχημη υφή δέρματος, κούραση, κλπ) ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ διακριτά από τη πρώτη εφαρμογή-συνεδρία.
BEAUTE ZISSIMOU 
Χρυσοστόμου  Σμύρνης  10 - Κάτω Πεύκη  Αθήνα
Κλήση 21 0802 0388