Λεμφικό μασάζ για αποτελεσματική καταπολέμηση του τοπικού πάχους

LYMPHATICH DETOX Slimming System
Το λεμφικό μασάζ που προσφέρει το ειδικό μηχάνημά μας (LYMPHATICH DETOX Slimming System) εφαρμόζει μαλάξεις και ανοδικές κινήσεις σε όλο το σώμα, με στόχο να ενεργοποιηθεί η λέμφος. Έχει σαν στόχο να απομακρύνει τις βλαβερές τοξίνες από τον οργανισμό, να καταπολεμήσει την κατακράτηση υγρών στο σώμα και να προσφέρει άμεσα ορατά αποτελέσματα στο τοπικό πάχος. Tο σώμα «σμιλεύεται» και η εικόνα του «φλοιού πορτοκαλιού» μειώνεται αισθητά!
Χάρη στην αντιοιδηματική και αποσυμφορητική δράση του, το λεμφικό μασάζ συντελεί στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, καθώς και στη βελτίωση του προβλήματος του τοπικού πάχους.
Το λεμφικό μασάζ αφορά σε μια τεχνική που αποσκοπεί στη φυσική ενεργοποίηση της λέμφου, έτσι ώστε να βοηθήσουμε τον οργανισμό μας να απαλλαγεί από τις βλαβερές τοξίνες και από την κατακράτηση υγρών.
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τη γρήγορη και αποτελεσματική αποτοξίνωση του οργανισμού, την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, την αναζωογόνηση του δέρματος, τη μείωση της κυτταρίτιδας και τη μείωση πόντων στα προβληματικά σημεία.
Γίνεται σε όλο το σώμα, ιδιαίτερα στα χέρια, κατά μήκος των ποδιών, στην κοιλιά και τους γλουτούς για να καταπολεμήσουμε την κυτταρίτιδα, τα πρηξίματα και το τοπικό πάχος.

Δημοσίευση σχολίου