Κυτταρίτιδα -Αδυνάτισμα στο Εύμορφον

    Η κυτταρίτιδα είναι μια πολυπαραγοντική ασθένεια πoυ πρoσβάλλει περισσότερo τις γυναίκες.  Είναι ένα πρόβλημα αισθητικό και όχι ιατρικό. 
Η βασική αιτία της δημιουργίας της κυτταρίτιδας είναι η διαταραχή του μεσοκυττάριου υγρού και η διόγκωση των λιποκυττάρων λόγω της μη σωστής λεμφικής και αιματικής κυκλοφορίας. 
Αιτίες που ευνοούν την εμφάνιση της κυτταρίτιδας είναι η κακή διατροφή, η έλλειψη άσκησης, η υπερβολική χρήση οινοπνεύματος ή τσιγάρου, η κληρονομικότητα και οι ορμονικές διακυμάνσεις που αναπόφευκτα συμβαίνουν σε όλη τη διάρκεια της ζωής των γυναικών.
Λιποδιάλυση  Τοπικό πάχος 
    Η αύξηση του όγκου των λιποκυττάρων εκτός από την εμφάνιση της αντιαισθητικής κυτταρίτιδας οδηγεί και σε αύξηση πόντων σε όλο το σώμα η σε συγκεκριμένα σημεία.
Σύσφιξη 
    Η χαλάρωση του δέρματος χωρίζεται σε 2 είδη, την επιδερμική και την μυϊκή. 
Η επιδερμική χαρακτηρίζεται από μείωση του τόνου και της σφριγηλότητας της επιδερμίδας που οφείλεται κυρίως σε κληρονομικούς παράγοντες και σε κακομεταχείριση της επιδερμίδας ( φωτογήρανση κ.τ.λ. ). 
Βελτιώνεται με καλλυντικές και μηχανολογικής φύσεως θεραπείες που ενισχύουν την ελαστικότητα και τον τόνο της. 
Η μυϊκή χαλάρωση οφείλεται στην αδυναμία των επιδερμικών μυών να συγκρατήσουν το δέρμα. Βελτιώνεται με την κίνηση και την παθητική γυμναστική με μηχανήματα ηλεκτροθεραπείας. 
Στόχος της θεραπεύτριας αισθητικού είναι  η βελτίωση και των δυο ειδών χαλάρωσης και γι’ αυτό χρειάζεται συνδυαστική, επιδερμική και μυϊκή, σύσφιξη.

Θεραπείες   μη μηχανήματα 
PSP  
 Συνδυασμός δυο νέων τεχνολογιών ( μη ενέσιμη μεσοθεραπεία και φωτοθεραπεία ) για την εισχώρηση συστατικών ( καρνιτίνη , φύκια , καφεΐνη , gingeng ,φυτικά εκχυλίσματα κ.α ) που συμβάλλουν στην μείωση της κυτταρίτιδας.
Ο συνδυασμός δυο νέων τεχνολογιών φωτοφόρεσης και ηλεκτροφόρεσης για την εισχώρηση ενεργων συστατικών  που συμβάλλουν στην μείωση της τοπικής συσσώρευσης λίπους .
IMPACT  
 Πολύ δραστική μέθοδος για την εξάλειψη της κυτταρίτιδας , τη μείωση πόντων και την βελτίωση του επιδερμικού τόνου . 
Συνδυάζει τη μέθοδο cavitation ( ή μέθοδο της σπηλαίωσης) με τη μη ενέσιμη μεσοθεραπεία . 
Το Impact είναι η νέα λύση στο τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα με ορατά αποτελέσματα από τις πρώτες συνεδρίες . 
Χρειάζονται μόλις 3-4 συνδυαστικές συνεδρίες για να δείτε τα πρώτα αποτελέσματα και 10-12 επισκέψεις με συχνότητα 1 ανά εβδομάδα για να ολοκληρωθεί η θεραπεία σας .
 Dermosonic      
  Η μέθοδος κατά της κυτταρίτιδας Dermosonic βασίζεται στον συνδυασμό 2 θεραπειών: των υπερήχων (U.S.) και της μη εισχωρητικής υποδερμικής θεραπείας (N.I.S.T.). 
Αυτή η μέθοδος επενεργεί στα κυκλοφορικά, μηχανικά και λειτουργικά αίτια, που είναι υπεύθυνα για τις αισθητικές αλλοιώσεις του δέρματος.
Ποια τα αποτελέσματα της χρήσης της μεθόδου dermosonic:
1. Μείωση πόντων περιμέτρου
2. Μείωση της κυτταρίτιδας
3. Διουρητική δράση - βελτίωση της κυκλοφορίας
4. Εξάλειψη του προβλήματος στο δέρμα με όψη φλούδας πορτοκαλιού και
5. Βελτίωση της ελαστικότητας και του δερματικού τόνου.
Corpo                
Το corpo είναι μια συσκευή ηλεκτροθεραπείας με 9 διαφορετικούς τύπους ρευμάτων. Τα ηλεκτρολιπολυτικά ρεύματα δρουν απευθείας στα λιποκύτταρα και τα λιπίδια που περιέχουν, βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος ενεργοποιώντας τον τοπικό κυτταρικό μεταβολισμό. Εντέλει τα ρεύματα αυτά μειώνουν τον όγκο των λιποκυττάρων βελτιώνοντας το πρόβλημα της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους.
Thermo              
Συσκευή θερμοθεραπείας. Χρησιμοποιείται για την αύξηση της αιματικής ροής και την καλύτερη διείσδυση καλλυντικών θεραπειών.
Nemes
               Πλατφόρμα δόνησης για τόνωση του μυοσκελετικού συστήματος , απώλεια βάρους, κάψιμο του λίπους , μείωση της κυτταρίτιδας και της κατακράτησης υγρών.
Καλλυντικές θεραπείες 
Anti – cellulite              
Θεραπεία θερμαντική με εκμαγείο. Τριπλή δράση με μίξη 3 καλλυντικών μασκών για αποτοξίνωση, λιποδιάλυση και σύσφιξη.
Algae
                 Θαλασσοθεραπεία με φύκια για ενυδάτωση, αποτοξίνωση και αύξηση του μεταβολισμού των κυττάρων.
Body clay         
  Μάσκα λάσπης για αποτοξίνωση και βελτίωση του μεταβολισμού της επιδερμίδας με μεταλλικά στοιχεία και ιχνοστοιχεία.
Bodystyle
          Τονώνει την κυκλοφορία του αίματος, Ενυδατώνει και συσφίγγει.
Cellulite  
           Ανάπλαση και υπεραιμία.
Cellulite 2          
Θερμοθεραπεία με εκμαγείο που αποτοξινώνει και διαλύει τα ανεπιθύμητα αποθέματα λίπους.
Cool body 
        Απολεπίζει, τονώνει την επιδερμίδα και την κάνει απαλή και ελαστική μειώνοντας την όψη της κυτταρίτιδας.
Cavitation 
        Θεραπεύει την επίμονη κυτταρίτιδα και μειώνει τους πόντους διαλύοντας τα λιπίδια που περιέχονται στα υπερτροφικά λιποκύτταρα, βοηθώντας την αποβολή τους από τον οργανισμό.Δεν υπάρχουν σχόλια: