Κυτταρίτιδα -Αδυνάτισμα στο Art & Beauty

Νέες τεχνολογίες… Νέα διάσταση στις θεραπείες κυτταρίτιδας και αναδιαμόρφωσης σώματος


Ενημερωθείτε τώρα για την μέθοδο που σας ταιριάζει και “αλλάξτε” σώμα και διάθεση!!
Περισσότερα 
Η κυτταρίτιδα είναι γένους θηλυκού

Την  τελευταία δεκαετία η κυτταρίτιδα έχει πάρει διαστάσεις επιδημίας και απασχολεί περισσότερο από το 80% των γυναικών.
 Και αυτό, γιατί η κυτταρίτιδα είναι μια μεταβολή στο δέρμα και στο υπόδερμα που προκαλείται κυρίως από τα οιστρογόνα (θηλυκές ορμόνες) και ακολουθεί τα στάδια της θηλυκής ανάπτυξης
 Κυρίαρχο ρόλο στη δημιουργία και την εξέλιξη της , παίζει η έλλειψη ισορροπίας ανάμεσα στους δύο βασικούς μηχανισμούς του οργανισμού, τη λιπογένεση και τη λιπόλυση – διαδικασίες κατά τις οποίες τα λιποκύτταρα αποθηκεύουν ή ελευθερώνουν λιπίδια ανάλογα με τις ανάγκες του οργανισμού.

Αυτή η ανισορροπία οδηγεί, σε μία συσσώρευση που διαστέλλει τελικά και διογκώνει τα λιποκύτταρα Έτσι έχουμε  αλλαγή της δομικής αρχιτεκτονικής του δέρματος αλλά και σοβαρές επιπτώσεις στην αγγειακή κυκλοφορία.
  
Όλες οι αγωγές μας συντελούν στη μείωση της λιπογένεσης και ενθάρρυνση της λιπόλυσης. 
Περισσότερα 
Μύθοι και αλήθειες για την κυτταρίτιδα

Κάθε χρόνο, λίγο πριν την άνοιξη αρχίζει να μας απασχολεί σοβαρά το ζήτημα της κυτταρίτιδας. Πόσα όμως ξέρουμε γι’ αυτή; Δείτε δέκα πολύ συνηθισμένες απόψεις για τις αιτίες που προκαλούν ή επιδεινώνουν την όψη φλοιού πορτοκαλιού αλλά και για τους τρόπους που επιλέγουμε να την… εξαφανίσουμε και μάθετε ποιες είναι οι σωστές και ποιες οι λάθος.
Περισσότερα
Μεσοθεραπεία λυπόλυσης
Πρόκειται για μία θεραπεία απλή, γρήγορη, χωρίς παρενέργειες και σχετικά ανώδυνη.
Η μεσοθεραπεία πραγματοποιείται με ενέσιμο τρόπο και οι βελόνες που χρησιμοποιούνται είναι εξαιρετικά λεπτές (όσο περίπου μια τρίχα), γι’αυτό και ο πόνος είναι ανεπαίσθητος. 
Η εφαρμογή μπορεί να γίνει με μικρή σύριγγα ή με ειδικό μηχανισμό, το «πιστόλι» μεσοθεραπείας, κάνοντας έγχυση σε πολλαπλά σημεία στην περιοχή που μας ενδιαφέρει.
Στο κέντρο μας η εφαρμογή γίνεται μέσω του πιστολιού μεσοθεραπείας, το οποίο θεωρείται πιο ασφαλές και ανώδυνο, δεδομένου ότι ελέγχεται με ακρίβεια το βάθος της έγχυσης και η ταχύτητα εφαρμογής, μηδενίζοντας έτσι την αίσθηση του πόνου.
Μετά το τέλος της συνεδρίας μπορεί κανείς να επιστρέψει αμέσως στις καθημερινές του δραστηριότητες.

Ενδοδερμολογία  ASP
Νιώστε την εμπειρία της μηχανικής μάλαξης και απολαύστε τα θεαματικά της αποτελέσματα, από την πρώτη κιόλας συνεδρία.
Επιτέλους υπάρχει μια τεχνική που εγγυάται την λύση στην κυτταρίτιδα, στο αδυνάτισμα και στην  ανακατασκευή του σώματος άμεσα, αποτελεσματικά και με ασφάλεια.
Ενδείξεις και Αποτελέσματα του ενδοδερμικού μασάζ
•Το τοπικό πάχος μειώνεται (Λιποδιάλυση)
•Η σιλουέτα αναδιαμορφώνεται (Λιπογλυπτική,ανόρθωση)
•Το δέρμα αποκτά σφριγηλή και ελαστική όψη (Τόνωση, επιδερμική σύσφιξη)
•Η όψη φλοιού πορτοκαλιού ομαλοποιείται (Κυτταρίτιδα)
•Ορατά αποτελέσματα από την πρώτη   εφαρμογή.
Slim Light :  Ηλεκτροθεραπεία νέας γενιάς 

Η ηλεκτροθεραπεία, η πιο κλασική, η πιο διαδεδομένη και αποδεδειγμένη μέθοδος για σίγουρα αποτελέσματα στον τομέα της αισθητικής  , τώρα συνεργεί με την χρωμοθεραπεία.
Το Slim Light χρησιμοποιεί τη χρωμοθεραπεία ενάντια στη χαλάρωση μυϊκή ή επιδερμική, την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος.
Θαλασσοθεραπεία 

Η θάλασσα είναι η μεγαλύτερη πηγή πλούτου για το σώμα μας. Περιέχει όλα εκείνα τα στοιχεία (ιχνοστοιχεία, ορυκτά, βιταμίνες, σάκχαρα, κλπ) που είναι απαραίτητα για τη ζωή μας την ομορφιά και την ευεξία μας.
Οι φροντίδες μας προσφέρουν όλα τα οφέλη των θαλάσσιων στοιχείων στον οργανισμό σας και το καθένα απ΄αυτά ανάλογα με την ειδικότητα του θα σας βοηθήσει να διορθώσετε την αισθητική αταξία που επικρατεί χάρη στις τονωτικές αδυνατιστικές κι αναζωογονητικές ιδιότητες των συστατικών που προέρχονται από τη θάλασσα και τα φύκια.
Θεραπευτική μάλαξη με αιθέρια έλαια  
Η μάλαξη (μασάζ) βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου. 
Βοηθάει στη γρήγορη ανανέωση των κυττάρων, ενισχύει το μηχανισμό αποβολής τοξίνων και προωθεί στην ταχύτερη αναδόμηση του σώματος.
Η ευεργετική επίδραση της μάλαξης μεγιστοποιείται όταν συνδυάζεται με αιθέρια έλαια.
Τα αιθέρια έλαια που αντλούν τη δύναμη τους από την φύση έχουν πολύ μικρό μοριακό βάρος  άρα και καλή διαπερατότητα στο δέρμα.
Εκτός αυτού το καθένα έχει συγκεκριμένες ιδιότητες πράγμα που μας επιτρέπει να εξατομικεύσουμε τις θεραπείες μας εφαρμόζοντας τα κατάλληλα αιθέρια έλαια ανάλογα με το πρόβλημα και τη γενεσιουργό αιτία της κυτταρίτιδας.  master-kitaritida-04Για παράδειγμα, το λεμόνι, το δενδρολίβανο, ο ευκάλυπτος και το γεράνι χρησιμοποιούνται με άριστα αποτελέσματα σε κυτταρίτιδα οφειλόμενη σε κατακράτηση υγρών ενώ το λεμόνι, το κυπαρίσσι, η λεβάντα και ο μάραθος απευθύνεται σε κυτταρίτιδα που προέρχεται από κακή κυκλοφορία του αίματος.
Η σωστή τεχνική συνοδευόμενη από τα ειδικά αιθέρια έλαια της μάλαξης επιτίθεται στην εγκατεστημένη κυτταρίτιδα προσφέροντας ταυτόχρονα απόλαυση, φρεσκάδα και μία μοναδική αίσθηση ευεξίας.
 Dermionologie –Καινοτομία στην Ιατρική Αισθητική 

Με την DERMIONOLOGIE εκπέμπονται αρνητικά ιόντα στο δέρμα τα οποία:
Αυξάνουν τα αποθέματα οξυγόνου στο αίμα
Έχουν θετική δράση στο νευρικό σύστημα
Ρυθμίζουν την πίεση του αίματος
Ενδυναμώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα
Η ενσωμάτωση της DERMIONOLOGIE σε οποιαδήποτε θεραπεία σώματος ενισχύει δραστικά τα αποτελέσματα, ενώ επιπρόσθετα παρέχει τα εξής οφέλη:
Ενεργοποιεί το μεταβολισμό των κυττάρων
Ενδυναμώνει τις κυτταρικές συνδέσεις
Ενισχύει το μικροκυκλοφορικό σύστημα κι έτσι το σώμα αποκτά λάμψη και πιο υγιή όψη
Τα κύτταρα τρέφονται και διεγείρεται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης (αύξηση σύσφιξης και ελαστικότητας)
Ενδυναμώνει τις κυτταρικές συνδέσεις
Άμεσα και ορατά αποτελέσματα-Κατοχυρωμένη τεχνολογία με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.
Μόνο 30 λεπτά διάρκεια συνεδρίας.
7+1 Συμβουλές για σφριγηλό σώμα

ART & BEAUTY
Σύγχρονο Κέντρο Φυσικής Ευεξίας κι Ομορφιάς
Γρ. Λαμπράκη  52 Ελευσίνα 
Κλήση 210 5547704


Δημοσίευση σχολίου