Όταν η αισθητική θεραπεία συνδέεται με την απόλαυση…Για εμάς, στο Art& Beauty, η ευεξία δεν είναι πολυτέλεια, όπως ίσως πιστεύουν κάποιοι.
Είναι μια μοναδική τελετουργία που ηρεμεί το νου και το σώμα, μια εναλλακτική μορφή θεραπείας, ένας απολαυστικός τρόπος να ξαναβρείτε τη χαμένη σας ισορροπία και ενέργεια...
Με τη γνώση και την εμπειρία μας, μπορούμε να σας προσφέρουμε ένα μοναδικό ταξίδι χαλάρωσης και ευεξίας, μια ανεπανάληπτη εμπειρία των αισθήσεων. Σας προσκαλούμε να μας ακολουθήσετε!
Relax Full Body Massage

Το Relax Full Body Massage που εφαρμόζουμε, είναι μια μοναδική εμπειρία των αισθήσεων που θα σας προσφέρει την απόλυτη χαλάρωση που τόσο έχετε ανάγκη!
 Αφιερώστε στον εαυτό σας 60 λεπτά από το χρόνο σας. 
Εμείς έχουμε τον τρόπο να βοηθήσουμε το σώμα και το πνεύμα σας να ηρεμήσουν και να σας αποφορτίσουμε έπειτα από μία δύσκολη εβδομάδα στη δουλειά.
Antistress Massage
Διάλειμμα χαλάρωσης… 
Το Anti-stress Massage είναι μια σύντομη θεραπεία –διαρκεί μόλις 20 λεπτά- και έχει στόχο την απελευθέρωση των σημείων πίεσης στο σώμα και τη μείωση του στρες. 
 Είκοσι λεπτά αργότερα, οι μυϊκοί πόνοι και το «σφίξιμο» θα έχουν υποχωρήσει αισθητά κι εσείς , απαλλαγμένοι από τα σημάδια της έντασης και του στρες θα νοιώθετε ήρεμοι, ξεκούραστοι και ανανεωμένοι !
Foot Reflex massage 
Γνωρίζετε ότι στα πέλματά μας υπάρχουν 7200 νευρικές απολήξεις και αντανακλαστικά σημεία που αντιστοιχούν σε κάθε όργανο ή τμήμα του σώματός μας. 
Πάνω σ’ αυτήν τη μοναδική ιδιαιτερότητα, αναπτύχθηκε η ρεφλεξολογία , μια ολιστική μέθοδος εναλλακτικής ιατρικής αλλά και χαλάρωσης, η οποία στηρίζεται στην εφαρμογή ειδικών πιέσεων και μαλάξεων στο πέλμα και τη ράχη των ποδιών
Pregnancy Massage (Μασάζ εγκυμοσύνης)

Μασάζ για …δύο
Το απαλό μασάζ της εγκυμοσύνης είναι ευεργετικό γιατί θα σας βοηθήσει να αφεθείτε και να έρθετε πιο κοντά με το μωρό σας. Αυτό όμως που ίσως δεν ξέρετε είναι ότι το μασάζ δεν θα το απολαύσετε μόνο εσείς. Η χαλάρωση, η αρμονία, η ευεξία, όλα εκείνα τα μοναδικά συναισθήματα που νοιώθετε, είναι… «μεταδοτικά»!
. Γι αυτό μην απορήσετε αν αισθανθείτε ξαφνικά ότι… κλωτσάει. Είναι ο τρόπος του να σας πει ευχαριστώ!
Αρωματικά πουγκιά
Η τελετουργία μας ξεκινά με ένα αισθησιακό peeling. 
Το κοκτέιλ μπαχαρικών, με μοσχοκάρυδο και αιθέρια έλαια από μανταρίνι και πορτοκάλι, προετοιμάζει το δέρμα σας να δεχτεί τα πολύτιμα συστατικά των αρωματικών πουγκιών και συγχρόνως του χαρίζει απαλή, βελούδινη υφή. 
Στο απολαυστικό μυοχαλαρωτικό μασάζ που ακολουθεί, χρησιμοποιούμε ζεστά υφασμάτινα, αρωματικά πουγκιά εμποτισμένα με μπαχαρικά , αποξηραμένα βότανα και μια ελαιώδη γρανίτα. Τα αιθέρια έλαια που απελευθερώνονται αποτοξινώνουν το δέρμα και προσφέρουν ηρεμία και ευεξία στον οργανισμό
Ινδικό μασάζ κεφαλής
Το Ινδικό μασάζ κεφαλής, που εφαρμόζουμε στο Art & Beauty, έχει στόχο την απεμπλοκή της βιο-ενέργειας, στα σημεία που τείνει να συσσωρεύεται η ένταση και το άγχος.
Με ζεστό λάδι, αιθέρια έλαια και μια σειρά από ήπιες μαλάξεις, που ξεκινούν από την πλάτη για να καταλήξουν σε όλο το εύρος και τους άξονες του κεφαλιού, θα σας προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και ευεξίας μετά από μια κουραστική ημέρα..Δημοσίευση σχολίου