Κυτταρίτιδα -Αδυνάτισμα στο Κέντρο Αισθητικής Ειρήνη Δερνίκα

XIILIA RF 760 Body&Face  Ραδιοσυχνότητες  

Με την τεχνολογία των πολυπολικων ραδιοσυχνοτητων της OVERLINE εκμετάλλευομαστε τις δυνατότητες και των δύο μεθόδων RF(μονοπολικες και διπολικες) για να διεισδύσουμε την ενέργεια εν τω βαθείς. Με αυτό τον τρόπο έχουμε υψηλότερη θερμοκρασία στην επιφάνεια του δέρματος 40 βαθμούς Κελσίου και στα βαθύτερα στρώματα 43βαθμους Κελσίου! 
Στο πρόσωπο παρατηρείται έντονη συσφικτικη δράση λόγω της δέρμοεπιδερμικής σύναψης που επιτυγχανεται καθώς και σφριγηλοτητα. 
Στο σώμα παρατηρείται μείωση του τοπικού λίπους και σημαντικη βελτίωσ
η στην κυτταρίτιδα επιπλέον έχουμε έντονο συσφικτικη αποτέλεσμα. 
Αδυνάτισμα  -με  μηχάνημα ηλεκτροθεραπείας 


Με τα μηχανήματα ηλεκτροθεραπείας προκαλούμε το σώμα και τους μυς να κάνουν τις ίδιες κινήσεις που θα έκαναν και στη συμβατική άσκηση. Η διαφορά είναι ότι εδώ δεν υπάρχει κόπος.
Συγκεκριμένα η ηλεκτροθεραπεία στοχεύει στην μυϊκή ενδυνάμωση ,στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, το αδυνάτισμα και την ενεργοποίηση του λεμφικού συστήματος. Γίνεται λιποδιάλυση και σύσφιξη στους γλουτούς, στα χέρια, αλλά και στην κοιλιά! 
Οι συσκευές αυτού του είδους ηλεκτροθεραπείας αυξάνουν το μυϊκό τόνο, ερεθίζοντας συγκεκριμένες μυϊκές δεσμίδες. Η αλληλουχία των παλμών προκαλεί κίνηση στον μυ με αποτέλεσμα τη βελτίωση της ροής του αίματος & την αύξηση της πρόσληψης του οξυγόνου. 
Στην αισθητική, τα μηχανήματα ηλεκτροθεραπείας είναι προσαρμοσμένα σε ειδικά προγράμματα που εξασφαλίζουν κατά περίπτωση σύσφιξη και τόνωση, αιμάτωση και λεμφική αποτοξίνωση και μείωση του οιδήματος (πρηξίματα).
Η ηλεκτροθεραπεία, είναι μία ανώδυνη μέθοδος παθητικής γυμναστικής που εφαρμόζεται τοπικά. Μέσω ηλεκτροδίων, διοχετεύεται χαμηλής τάσης ρεύμα τοπικά στο σημείο εφαρμογής, και μέσω της κίνηση των ηλεκτρονίων (του ρεύματος) επιτυγχάνει την επιθυμητή σύσπαση και εκγύμναση των μυών. Η ενεργοποίηση των μυών στέλνει σήμα στον εγκέφαλο ότι γίνετε κίνηση και έτσι ξεκινούν διαδικασίες του μεταβολισμού.
Η κυκλοφορία του αίματος στο λιπώδη ιστό της προβληματικής περιοχής αυξάνεται. Οπότε τα λιπαρά οξέα που βρίσκονται στους μηρούς και στους γλουτούς μεταβολίζονται ευκολότερα σε σχέση με αυτά που βρίσκονται σε άλλα σημεία του σώματος.
Slimming Body Wrap
Μια θεραπεία σχεδιασμένη για αδυνάτισμα στη περιοχή κοιλιάς -μηρούς-χερια-γαμπες. 
Σκοπός της θεραπειας είναι:
-η εξαφάνιση του περιττου λίπους, 
-σύσφιξη της επιδερμίδας,
- χάσιμο πόντων,
-προστασία και βελτίωση του κυκλοφορικού 
συστήματος.
Αυτή η θεραπεία ενδείκνυται σε περιπτώσεις όπως:
-κατακράτηση υγρών στο σώμα 
-οίδημα στα πόδια 
-κυτταρίτιδα σε 1 και 2 στάδιο. 
Για καλύτερα αποτελέσματα η εφαρμογή πρέπει να γίνεται 2 φορές την εβδομάδα.
ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΕΙΡΗΝΗ ΔΕΡΝΙΚΑ
Σωκράτους και Πλάτωνος γωνία Makrakómi
Κλήση 2236 027118
Δημοσίευση σχολίου