Βρείτε Χρόνο για Στιγμές Χαλάρωσης&Ευεξίας

Το μασάζ σήμερα χρησιμοποιείται ως μέσο αναζωογόνησης και ευεξίας, μείωσης του πόνου, του άγχους και του στρες. Επίσης χρησιμοποιείται και για θεραπευτικούς σκοπούς καθώς έχει ευεργετική επίδραση του πάνω σε ζωτικά συστήματα του ανθρώπινου οργανισμού (το μυϊκό, το κυκλοφορικό, το λεμφικό, το νευρικό κλπ.)
Χαλαρωτικό 
Το χαλαρωτικό μασάζ (antistress μασάζ) αναζωογονεί τον οργανισμό και συνδράμει στην επίτευξη σωματικής, ψυχικής και πνευματικής ηρεμίας. Παράλληλα, η χρήση ευεργετικών αιθέριων ελαίων κατά τη διάρκεια του χαλαρωτικού μασάζ προσφέρει ευεξία και αναζωογόνηση στον οργανισμό και βελτιώνει τη διάθεση.
Κατάλληλη: Για όλες τις ηλικίες
Χρόνος Θεραπείας: 40min
Αθλητικό 
Το αθλητικό μασάζ βοηθά στο να διατηρούνται οι μυς σε καλή κατάσταση ελαστικότητας και θρεπτικότητας. Mειώνει την μυϊκή δυσφορία, μειώνει τον πόνο που προκαλεί το γαλακτικό οξύ και προωθεί την τοπική και γενική χαλάρωση των μυών μετά την άσκηση. Γενικά, είναι η πιο κατάλληλη τεχνική για την αποκατάσταση αθλητικών κακώσεων. Παράλληλα βοηθάει στο να διατηρούνται οι ιστοί σε καλή κατάσταση, διότι κινητοποιεί όλους τους ιστούς που εμπλέκονται στην κίνηση, επιταχύνει την επούλωση και ενισχύει την ελαστικότητα τους.
Κατάλληλη: Για όλες τις ηλικίες
Χρόνος Θεραπείας: 40min
Foot Massage 
Το μασάζ ποδιών βοηθάει να ελευθερωθείτε από το άγχος και χαλαρώσετε από όλη την ένταση της ημέρας. Αποτελεί μία απολαυστική περιποίηση των άκρων σας και είναι ιδανικό για εγκύους! Το μασάζ ποδιών πορεί να κλείσει αρμονικά την θεραπευτική φροντίδα των ποδιών σας.
Κατάλληλη: Για όλες τις ηλικίες
Χρόνος Θεραπείας: 40min
Μασάζ Προσώπου 

Το μασάζ προσώπου προσφέρει μία μοναδική χαλάρωση στους μυς του προσώπου και των ματιών και ενδείκνυται για την ανακούφιση του στρες και των ημικρανιών, αποβάλλοντας την ένταση ανάμεσα στα φρύδια. Παράλληλα αυξάνει την κυκλοφορία στο δέρμα του προσώπου επιβραδύνοντας τη διαδικασία της γήρανσης και κάνοντας το δέρμα υγιέστερο.
Κατάλληλη: Για όλες τις ηλικίες
Χρόνος Θεραπείας: 40min
Λαδάκι με αιθέρια έλαια 
Τα λαδάκια με αιθέρια έλαια χρησιμοποιούνται σε όλους τους τύπους μασάζ και συμβάλλουν στην χαλάρωση των μυών και στην αναζοωγόνηση του δέρματος. 
Στο ινστιτούτο μας διαθέτουμε πάνω από 10 διαφορετικά είδη που καλύπτουν όλο το φάσμα των αναγκών σας! 
Κατάλληλη: Για όλες τις ηλικίες
Χρόνος Θεραπείας: 40min


Δημοσίευση σχολίου