Κυτταρίτιδα- Αδυνάτισμα στο Body Care Clinic

Ραδιοσυχνότητες για μείωση της χαλάρωσης του δέρματος 


 Ραδιοσυχνότητες (Radiofrequency) είναι μια θεραπεία η οποία χρησιμοποιείται στην αισθητική ιατρική επιτυχώς εδώ και χρόνια με σκοπό την μείωση της χαλάρωσης του δέρματος και την επαναφορά της νεανικής επιδερμίδας. 
Η συγκεκριμένη θεραπεία βοηθά στη γένεση του κολλαγόνου από τους ινοβλάστες στο χόριο. 
Αυτό επιτυγχάνεται με την ενέργεια των ραδιοσυχνοτήτων, οι οποίες θερμαίνουν το χόριο και τα υποδόρια στρώματα της επιδερμίδας ενώ ταυτόχρονα προκαλούν την σύσπαση των υφιστάμενων ινών κολλαγόνου. 
                                                 Κρυολιπόλυση  

Κρυολιπόλυση είναι η μη χειρουργική θεραπεία απομάκρυνσης σωματικού λίπους. Εξαφανίζει το τοπικό πάχος χρησιμοποιώντας ελεγχόμενη ψύξη. Τα αποτελέσματα είναι ενδεδειγμένα, αξιόλογα και κυρίως μόνιμα.
Endermologie    ®

Η τεχνική LipomassageTM βασίζεται στην προσομοίωση της χειρομάλαξης με τη χρήση δύο ανεξάρτητων μηχανικών κυλίνδρων με μηχανισμό ταυτόχρονης εισρόφησης. Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, ο λιπώδης ιστός, και όχι ο μυς, εισέρχεται μεταξύ των δύο κυλίνδρων και δέχεται μηχανοποίηση και κινητοποίηση (διαδικασία που είναι αδύνατο να γίνει με τα χέρια). Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να προκαλεί την επιτάχυνση της διαδικασίας της λιπόλυσης (καταστροφή των λιποκυττάρων και απελευθέρωση του λίπους), να διεγείρει τους ινοβλάστες (σύσφιγξη), να διασπά το συσσωρευμένο λίπος, να λειαίνει τις πτυχές του δέρματος και να αυξάνει τις μεταβολικές ανταλλαγές και την παροχέτευση των κατακρατήσεων (αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και σμίλευση του σώματος).
Cavitation

To Cavitation είναι μια διαδικασία που βασίζεται στη χρήση υπερήχων την κατάρρευση των λιποκυττάρων. Συγκεκριμένα, οι υπέρηχοι δημιουργούν φυσαλίδες στο υγρό που βρίσκεται στο εσωτερικό των λιποκυττάρων, με αποτέλεσμα να αυξάνουν τον όγκο τους και να σπάζουν.
Ενδοδερμικό Μασάζ 
Η Starvac είναι μια συσκευή μασάζ η οποία χάρη στο σχεδιασμό της, ενεργοποιεί την κυτταρική ανανέωση, δημιουργεί υπεραιμία και καύση του λίπους, καθώς και μεταφέρει θρεπτικές ουσίες στους ιστούς. Παράλληλα, το ενδοδερμικό μασάζ ενεργοποιεί τη λεμφική κυκλοφορία με αποτέλεσμα οι άχρηστες ουσίες του οργανισμού να αποβάλλονται.
BODY CARE CLINIC
Ελευθερίου Βενιζέλου 10 Αμαλιάδα

Κλήση 2622 028400

Δημοσίευση σχολίου