Κυτταρίτιδα -Αδυνάτισμα στο G&G Beauty

Κρυολιπόλυση 
Μία νέα πρωτοποριακή μέθοδος έρχεται να δώσει οριστικό τέλος στο επίμονο τοπικό πάχος. 
Η κρυολιπόλυση είναι μία μέθοδος που εξασφαλίζει ταυτόσημα αποτελέσματα με τη λιποαναρρόφηση. 
Αφαιρεί το τοπικό λίπος χωρίς νυστέρι, ενέσεις ή αναισθησία.
Λιποδιάλυση 

Η λιποδιάλυση είναι μία μη επεμβατική θεραπεία που θα αυξήσει τον μεταβολισμό σας και θα βοηθήσει να χάσετε πόντους τοπικά. Το ένζυμο "λιπάση" εισχωρεί στο υποδόριο λίπος, ανιχνεύει τα λιποκύτταρα και τα διασπά.
Λιπογλυπτική  PRCELL

Προβλήματα κυτταρίτιδας & λίπους τέλος. Με το ενδοδερμικό μηχάνημα P.R. Cell και τους κυλίνδρους που εισχωρούν στο δέρμα πετυχαίνουμε σε λίγα μόλις λεπτά υπεραιμία, επιτυγχάνοντας σε λίγες μόνο συνεδρίες αισθητά αποτελέσματα λείανσης & μείωσης πόντων. Θεωρείται μία από τις πιο εξελιγμένες και επιτυχημένες θεραπείες για την αντιμετώπιση των συγκεκριμένων προβλημάτων.
Θεραπεία με υπέρηχο 

Ο υπέρηχος είναι μία συσκευή, που προκαλεί μηχανικές δονήσεις με πολύ υψηλή συχνότητα. Η μηχανική λειτουργία του υπερεχητικού κύματος μαλάσσει τους ιστούς, διεγείρει & αυξάνει την απορροφησιμότητα των κυττάρων και ενεργοποιεί τον μεταβολισμό. Η θεραπεία είναι ιδανική για όλους τους τύπους της επιδερμίδας ανεξαρτήτως ηλικίας.
Οξυγονοθεραπεία  για λιπόλυση 

Η Οξυγονοθεραπεία είναι μία νέα, μη παρεμβατική θεραπεία που λειαίνει και αναζωογονεί το δέρμα. Διοχετεύοντας καθαρό οξυγόνο το βοηθάμε να αναπνεύσει βελτιωνοντας σημαντικά όλες τις κυτταρικές του λειτουργίες, δημιουργώντας ταυτόχρονα μία λιπολυτική δράση εξουδετερώνοντας τις ατέλειες τις κυτταρίτιδας. Το αποτέλεσμα συνήθως διαρκεί λίγους μήνες μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας, ωστόσο καθώς οι τεχνικές αυτές είναι ανώδυνες και δεν καταπονούν τον δερματικό ιστό μπορούν άφοβα να επαναληφθούν.
Θεραπεία με φύκια 

Τα φύκια είναι γνωστά από τους αρχαίους χρόνους για την εξαιρετική ιδιότητά τους κατά της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους. Με την βοήθεια του μασάζ και της περιτύλιξης από ειδική μεμβράνη, η εφίδρωση και η υπεραιμία επιτυγχάνουν την πιο εύκολη και γρήγορη διείσδυση του προϊόντος στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος με θεαματικά αποτελέσματα στο αδυνάτισμα και στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.
Λεμφικό μασάζ 

Το Λεμφικό Μασάζ είναι ειδικά «σχεδιασμένο» για να αποσυμφορεί τις λεμφικές οδούς, τα σημεία δηλαδή από όπου περνάει η λέμφος -το δεύτερο σημαντικότερο υγρό του σώματός μας μετά το αίμα. Πρόκειται για ένα εξειδικευμένο είδος μασάζ που εφαρμόζεται πάνω στις λεμφικές οδούς που διατρέχουν όλο το σώμα. Η λέμφος διεγείρεται με την άσκηση ήπιας πίεσης και με χειρισμούς που εκτελούνται με ρυθμικότητα. Με αυτό τον τρόπο «αποστραγγίζεται» φυσικά, απομακρύνοντας τα απόβλητα του οργανισμού. Το λεμφικό μασάζ σε ανανεώνει, σε καθαρίζει και με έναν ήπιο τρόπο σε προστατεύει από τις νόσους.
G&G BEAUTY
Παν. Τσαλδάρη 70 Κερατσίνι, Πειραιάς 
Κλήση 210-4015341 
Δημοσίευση σχολίου