Κυτταρίτιδα Αδυνάτισμα στο Holistic Center

Ενδοδερμολογία -λιπογλυπτική για αδυνάτισμα κυτταρίτιδα σύσφιξη, λεμφική αποσυμφόρηση.
  
 Μια εξαιρετικά αποτελεσματική μέθοδος αναδιαμόρφωσης-σμίλευσης του σώματος χωρίς επέμβαση.
 Προκαλούμε διάσπαση του λιπώδους ιστού, επιμένοντας εκεί όπου υπάρχει συσσώρευση λιποκυττάρων και κυτταρίτιδας, ενεργοποιούμε την λεμφική ροή και ανορθώνουμε τις χαλαρές περιοχές π.χ κοιλιά, γλουτούς κ.λ.π
 Βελτιώνεται έτσι ο μεταβολισμός, ενεργοποιείται η κυκλοφορία του αίματος, αποτοξινώνεται ο οργανισμός, ομαλοποιείται η σιλουέτα, μειώνονται τοπικά προβλήματα και το δέρμα γίνεται πιο σφριγηλό.
 Δρα στο επίπεδο των κατακρατήσεων και καταπολεμά την όψη της φλούδας πορτοκαλιού που δημιουργεί στο δέρμα η κυτταρίτιδα. Προσφέρει θεαματική σύσφιξη αναζωογόνησης και ανόρθωσης των ιστών.
Ταυτόχρονα γίνεται φωτοδυναμική θερμοθεραπεία, διότι έτσι διευκολύνεται η λιποδιάλυση.
Η μπλε ακτινοβολία βοηθά στη βελτίωση των ίνων κολλαγούνου και ελαστίνης.
Η πράσινη έχει αντιμικροβιακή και βακτηριοδιοκτόνα δράση, ενώ με την κόκκινη αυξάνουμε την υπεραιμία και την λιπόλιση
Αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας με θαλασσοθεραπεία

Η παχυσαρκία και η κυτταρίτιδα είναι από τα σοβαρότερο προβλήματα της εξωτερικής εμφάνισης του ανθρώπου. Το μεγαλύτερο ποσοστό των παχύσαρκων είναι άτομα που τρώνε και πίνουν πολύ, κατά συνεπεία αποθηκεύουν περισσότερες θερμίδες απ' αυτές που χρειάζεται ο οργανισμός τους, τις οποίες μετατρέπει σε λίπος.

Υπάρχει βεβαίως περίπτωση η παχυσαρκία να οφείλεται σε σακχαρώδη διαβήτη, σε σοβαρές ορμονικές διαταραχές ή σε ψυχολογικά αίτια τα οποία προκαλούν βουλιμία. Αυτή η κατηγορία παχυσαρκίας αντιστοιχεί σε μικρό μόνο ποσοστό παχύσαρκων και αντιμετωπίζεται με συνδυασμένη θεραπεία ιατρικής παρακολούθησης, διαιτητικής και αισθητικής. Οι γυναίκες όμως, ανεξάρτητα από το αν είναι παχύσαρκες ή όχι, έχουν κυτταρίτιδα.

HOLISTIC CENTER
Ολιστική Φροντίδα Σώματος  
Ισμήνης 42, Καλλιθέα Αθήνα  
Κλήση 210 942 4354 και+30 210 940 9952


Δημοσίευση σχολίου