Κυτταρίτιδα-Αδυνάτισμα στο La Belle

Μεσοθεραπεία σώματος 

Η μεσοθεραπεία που αφορά στο σώμα, απευθύνεται κυρίως στη διόρθωση της κυτταρίτιδας. Η έγχυση των ουσιών γίνεται με ενέσιμο τρόπο, διάχυτα. Η ενόχληση είναι πολύ μικρή, διότι οι βελόνες που χρησιμοποιούνται είναι εξαιρετικά λεπτές. Πολλά άτομα δεν αισθάνονται έως και καθόλου ενόχληση. Οι ουσίες που χρησιμοποιούνται είναι κυρίως καφεΐνη και κάποιοι ενεργοποιητές του μεταβολισμού.
 Η ολοκληρωμένη θεραπεία απαιτεί αρκετές εφαρμογές στην περιοχή όπου υπάρχει κυτταρίτιδα, οι οποίες γίνονται ανά μία εβδομάδα.
Ραδιοσυχνότητες 

Το σύστημα Apollo, που τροφοδοτείται από 3ης γενιάς τεχνολογία, είναι η ιδανική λύση για όλους εκείνους τους τομείς που χρειάζονται ένα επιπλέον χέρι. 
Το Apollo προσφέρει ασφαλή, αποτελεσματική και άνετη μείωση ρυτίδων, σύσφιξη του δέρματος, προληπτική ρυτίδων και της γήρανσης, αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους και μείωση της περιφέρειας.

Κρυολιπόλυση -COCCON COOLTECH

Είναι ένα επαναστατικό σύστημα μη επεμβατικής λιπογλυπτικής με εντυπωσιακά αποτελέσματα σε maximum 3 συνεδρίες.
Στοχεύει στην μείωση του τοπικού περιττού υποδόριου λίπους με τη βοήθεια του ελεγχόμενου ψύχους από τα “δύσκολα “σημεία του σώματος που δεν ανταποκρίνονται στις δίαιτες και γυμναστική,όπως είναι κοιλιά και “ψωμάκια”.
Λεμφικό Μασάζ κατά της Κυτταρίτιδας
Αποτοξινώνει, βοηθά στη μείωση των οιδημάτων και ταυτόχρονα, επιμένοντας στα προβληματικά σημεία τοπικού πάχους, προσφέρει αποτελέσματα άμεσα ορατά σε πόντους. Tο σώμα «σμιλεύεται» και η εικόνα του «φλοιού πορτοκαλιού» μειώνεται αισθητά. Γίνεται από εκπαιδευμένους θεραπευτές με ειδικές τεχνικές μαλάξεων και ανοδικές κινήσεις, με απώτερο στόχο να κυκλοφορήσει καλύτερα η λέμφος και έτσι να επιτευχθεί η γρήγορη και αποτελεσματική απομάκρυνση τοξινών από τον οργανισμό.

LA BELLE
Δράμας 121, Κολωνός, Αθήνα
Κλήση 210.51.44.025

Δημοσίευση σχολίου