Ποια είναι τα αποτελέσματα μιας θεραπείας LPG στο σώμα ;

Επιμέλεια:Κέντρο Αισθητικής Κρικέλη 

Η LPG Endermologie  αποτελεί παγκοσμίως την πλέον διαδεδομένη θεραπεία για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας  ,της επιδερμικής χαλάρωσης , του τοπικού πάχους και του αδυνατίσματος
Πως Λειτουργεί;
Η ειδικά μελετημένη κεφαλή του μηχανήματος στην κυτταρίτιδα , με την ταυτόχρονη συμπίεση και αναρρόφηση που ασκεί πάνω στην υπό θεραπεία περιοχή ,  διεγείρει την λεμφική και αιματική κυκλοφορία με αποτέλεσμα τη γρήγορη αποτοξίνωση της περιοχής , την άρση της φλεγμονής , την αποκατάσταση της κυκλοφορίας και η όψη της «φλούδας πορτοκαλιού» του δέρματος υποχωρεί άμεσα

Στην χαλάρωση  συμβάλλει , διεγείροντας με την ενδομυϊκή μάλαξη , τους ινοβλαστες του δέρματος και αυτοί με τη σειρά τους παράγουν  περισσότερο κολλαγόνο και ελαστικές ίνες με αποτέλεσμα να τονώνουν και να σφίγγουν το δέρμα.


Στο αδυνάτισμα , η θεραπεία βοηθάει καθώς ενεργοποιεί τη διαδικασία της λιπολυσης , διασπώντας και απελευθερώνοντας τα λιπαρά οξέα , τα οποία σαφώς απομακρύνονται από το σώμα πίνοντας νερό.
Προϋποθέτει βεβαίως , όπως όλες οι μέθοδοι αδυνατίσματος σε παγκόσμιο επίπεδο, κίνηση, αρκετό  νερό  και σωστή  διατροφή.
 Αποτελέσματα 

Με ισορροπία στη διατροφή και με σωστή εφαρμογή της θεραπείας , τα αποτελέσματα είναι θεαματικά, αφού μέσα σε λίγες συνεδρίες είναι δυνατόν το σώμα να αναδιαμορφωθεί , να σμιλευτεί , να υποχωρήσουν οι προτάσεις του λίπους , η εικόνα  της «φλούδας πορτοκαλιού» να υποχωρήσει.

Κλινικές μελέτες 

Επιστημονικές μελέτες που έγιναν σε κορυφαίες πανεπιστημιακές κλινικές , μας λένε ότι μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τα αποτελέσματα της θεραπείας.

Η τεχνική  αυτή είναι η πιο πρόσφατη και πλέον ενδεδειγμένη και αποτελεσματική θεραπεία για μείωση της κυτταρίτιδας  και τη μη επεμβατική  λιπογλυπτικη του σώματος.
Πρόκειται για μια 100%  φυσική  , ασφαλή  και απολύτως ανώδυνη τεχνική.
Χρειαζεται τουλάχιστον ένας κύκλος συνεδριών , 1 εως 3 φορές την εβδομάδα για να θεωρείται επαρκής για ορατά αποτελέσματα.
Η κάθε συνεδρία διαρκεί   30 λεπτά.


 Δεν υπάρχουν σχόλια: