Τελετουργικές Θεραπείες SPA


Τις ολιστικές θεραπείες, το αδυνάτισμα και την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας μπορείτε να τα συνδυάσετε με τις θεραπείες spa.
 Οι φροντίδες στο χώρο του spa απευθύνονται στην ευεξία και προωθούν την υγεία και την ομορφιά του ανθρώπου.
Αν θέλετε να χάσετε βάρος ή όχι... απολαύστε τις υπέροχες θεραπείες spa σ’ έναν υπέροχα διαμορφωμένο χώρο στο κέντρο της πόλης μας και σε πολύ οικονομικές τιμές.
Αποδράστε από την καθημερινότητά σας και ελάτε να νοιώσετε την ευεξία που τόσο έχετε ανάγκη! Απολαύστε ολιστικά μασάζ ενεργοποιώντας και τις πέντε αισθήσεις σας! Αφεθείτε στα χέρια μας και Ξανά - Νοιώστε!
Nuvola  SPA
Οι ποικίλες εφαρμογές της Nuvola λειτουργούν σε αισθητικό και ιατρικό επίπεδο, αλλά το κύριο χαρακτηριστικό γνώρισμα είναι η γλυκιά εγκατάλειψη στα νερά της. 
Το στρώμα μασάζ, μεταμορφώνεται σε μερικές στιγμές σε μια ζεστή αγκαλιά νερού , όπου μέσα από ειδικό σύστημα φωτισμού, βυθισμένο στο νερό, αναπαράγει μια ακολουθία χρωμάτων που η σειρά τους είναι μελετημένη να προσφέρει την απόλυτη χαλάρωση. Το αίσθημα της απουσίας της βαρύτητας παρέχει μια ακούσια διάταση του μυϊκού συστήματος (ιδιαίτερα των δύσκαμπτων σημείων) και της σπονδυλικής στήλης, χάρη στην ευχάριστη επίπλευση στο νερό ιδιαίτερα με κλειστά μάτια. Απολαύστε αναντικατάστατες στιγμές μιας μητρικής αγκαλιάς και την ευχαρίστηση να πετάς χωρίς βάρος και να πλέεις ανάμεσα στα σύννεφα. 
Όπως και να χαρακτηριστεί αυτή η εμπειρία είναι σίγουρο ότι θα θελήσετε να την ξαναζήσετε! Πριν το σώμα βυθιστεί μπορεί να δεχθεί χαλαρωτικό μασάζ και μετά να τυλιχθεί με μέλι ή σοκολάτα, ιαματική λάσπη ή θαλάσσια στοιχεία ανάλογα με τις απαιτήσεις του σώματος. Τα εφαρμοζόμενα προϊόντα δρουν γρήγορα σε μια οσμωτική αντίδραση με το δέρμα και η επίδραση που δημιουργείται παραμένει αμετάβλητη κατά τη διάρκεια της θεραπείας!! Ενδείξεις: κυτταρίτιδα, χαλάρωση δέρματος, τοπικό πάχος, ρευματισμοί, δερματίτιδες, πονοκέφαλοι, αϋπνίες κ.α. Διάρκεια θεραπείας: 60’
Κλεοπάτρα  SPA
 Το λουτρό της Κλεοπάτρας με γάλα και βασιλικό αλλά και με σάρκα και χυμό σταφυλιών μπορεί να σας αποκαλύψει όλα τα μυστικά της βασίλισσας της Αιγύπτου. Αμέσως μετά σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το ‘Ίασις’ για το είδος μασάζ που επιθυμείτε!!! 
Ενδείξεις: προβλήματα κυκλοφορικού (ευρυαγγείες-φλεβίτης-οιδή-ματα), αφυδατωμένο – χαλαρό - γηρασμένο δέρμα–στρες-κούραση κ.α. Διάρκεια θεραπείας: 20’

Καθάρσις  (Χαμάμ)
Μπαίνοντας στη μαγική ατμόσφαιρα του Rasul η συνεδρία ξεκινά με χαλαρωτική μουσική που γεμίζει τον χώρο με μελωδία. Αρωματισμένος ζεστός ατμός από αιθέρια έλαια τυλίγεται γύρω σας ενώ στον ουρανό δεκάδες φωτισμένα αστέρια γεμίζουν ΦΩΣ και ΧΡΩΜΑ τον χώρο με δυνατότητα να αλλάζουν χρώμα ανά λεπτό. Τα τελευταία πέντε λεπτά αρωματισμένη τροπική βροχή γεμίζει τον χώρο, σε λίγο η βροχή γίνεται μια δυνατή καταιγίδα για να ‘ξεπλύνει όλες τις τοξίνες του σώματος και του νου. Μπορείτε να κάνετε αυτομασάζ με γνήσια αιθέρια έλαια μαζί με άλατα που αποτοξινώνουν το δέρμα και κατ’ επέκταση τον οργανισμό λόγω της εισόδου στην κυκλοφορία. Αμέσως μετά σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το ‘ίασις’ για το είδος μασάζ που επιθυμείτε!!! Γενικά το κάθαρσις είναι ένας συνδυασμός από υδροθεραπεία, αρωματοθεραπεία, χρωμοθεραπεία, μουσικοθεραπεία που βοηθούν ολόκληρο τον οργανισμό, την ψυχή και το πνεύμα. Ενδείξεις: κυτταρίτιδα, αφυδάτωση - χαλάρωση δέρματος, πονοκέφαλοι, ένταση, αϋπνίες, αναπνευστικά προβλήματα. Διάρκεια θεραπείας: 30’ , ο χώρος φιλοξενεί 2 άτομα
Sauna 
Μπαίνοντας στην biosauna μια απαλή αρωματισμένη από βότανα ξηρή θερμότητα αγκαλιάζει το σώμα και δίνει ενέργεια. Σταδιακά η ζέστη αυξάνει, το νερό εξατμίζεται ενεργοποιώντας τις φυσικές λειτουργίες που οδηγούν σε μια φυσική αύξηση του μεταβολισμού και την αποβολή τοξικών στοιχείων. Ενδείξεις: αδυνάτισμα, κυτταρίτιδα, περιφερειακή αποτοξίνωση Αντενδείξεις: προβλήματα κυκλοφορικού συστήματος, υπέρταση Διάρκεια θεραπείας: 30’
Ηφαιστειογενείς  Πέτρες  (Hot Stones)
Ενεργειακό χαλαρωτικό μασάζ με ηφαιστειογενείς πέτρες σε όλο το σώμα. Ζεστές πέτρες κυλούν στο σώμα και επιδρούν στο κεντρικό νευρικό σύστημα διευκολύνοντας τη ροή της ενεργείας. Το σώμα χαλαρώνει ενώ ταυτόχρονα αυξάνει και η ζωτικότητά του.

Ταϊλανδέζικο μασάζ 
Οι Ταϊλανδοί πιστεύουν ότι η καλή υγεία είναι αποτέλεσμα της καλής ροής της ζωτικής ενέργειας δια μέσου των ιστών του σώματος, γι’ αυτό και ασκούν πιέσεις και διατάσεις. Η τεχνική αφορά κάθε μυ και κάθε άρθρωση. Απελευθερώνει απ’ τους πόνους ,υποστηρίζει την πλήρη υγεία.
Χαλαρωτικό μασάζ 
Χαλαρωτικό μασάζ που εφαρμόζεται σε όλο το σώμα ,από τα άκρα έως το κεφάλι. Επεμβαίνει κυρίως στο κεντρικό νευρικό σύστημα μέσω των περιφερικών νεύρων αλλά και σε άλλα συστήματα(ενδοκρινικό, πεπτικό, αναπνευστικό, μυικό) με τα αποτελέσματα που τα συνοδεύουν. Συνεργεί πολύ καλά με αιθέρια έλαια. Ενδείξεις: μυικοί πόνοι, αϋπνία, κούραση και στρες.
Καλιφορνέζικο μασάζ  (τεσσάρων χεριών)
Οι συντονισμένες κινήσεις 2 θεραπευτών, ανεβαίνουν από τα πόδια ως το κεφάλι πιέζοντας και τεντώνοντας όλα τα μέλη του σώματος, ώστε να απελευθερωθεί η ενέργεια και να αποκατασταθεί η καλή ροή της.
Σταφυλοθεραπεία  / Σοκολατοθεραπεία 
Γνωστή συμπληρωματική θεραπευτική και στη διατροφολογία, η σταφυλοθεραπεία είναι ιδιαιτέρα αντιοξειδωτική και αποτοξινωτική. Εφαρμόζεται με επιτυχία κατά της γήρανσης και του αδυνατίσματος. Το σώμα τυλίγεται με εκχυλίσματα από σπόρους σταφυλιού, χυμό και συμπυκνώματα απ’ το φλοιό και παραμένει για κάποιο χρόνο σε ειδικές συνθήκες θερμοκρασίας.
Θαλασσοθεραπείες  / Ιατρικές θεραπείες 
Ειδικές τεχνικές εργασιών με στοιχεία από το φυσικό πλούτο της θάλασσας, όπως εκχυλίσματα φυκιών, κρυστάλλους αλάτων, πλαγκτον κ.α. Αγωγή κατά της κατακράτησης υγρών, της κυτταρίτιδας, της κακής αιματικής κυκλοφορίας, της επιδερμικής χαλάρωσης και της οξείδωσης του δέρματος αλλά και όλου του οργανισμού. Οι προληπτικές και θεραπευτικές ιδιότητες της θαλασσοθεραπείας την καθιερώνουν σαν μια έγκυρη συμπληρωματική μορφή φροντίδας της υγειάς μας, ο δε σύγχρονος τρόπος ζωής την αναδεικνύει ως ανάγκη.
Ηχομασάζ  - Ηχοθεραπεία  
Το Ηχομασάζ και η Ηχοθεραπεία είναι μία πλούσια εσωτερική ηχομάλαξη που μας βοηθάει να αφήσουμε όλο το άγχος, την ένταση, το στρες της καθημερινότητας, απελευθερώνοντας έτσι όλες τις δημιουργικές μας δυνάμεις!!!
Ένα ηχομασάζ, μία ηχοθεραπεία μπορούν όλοι να απολαύσουν από 0-100 χρονών προσαρμοσμένο πάντα στις ανάγκες του καθενός. Ως μονάδα, ως ζευγάρι, ως οικογένεια, ως παρέα και ως ομάδα!!!

Δημοσίευση σχολίου