Σύγχρονη αισθητική φροντίδα με Ραδιοσυχνότητες (RF)

ΕΠΙΜΈΛΕΙΑ: Art & Breauty
Δικαίως ονομάζεται και εναλλακτικό lifting αφού επιτυγχάνει σύσφιξη της επιδερμίδας και ένα είδος "σιδερώματος" στις ρυτίδες. Ανακαλύψτε τη νέα μας τεχνολογία αντιγήρανσης και γυρίστε την επιδερμίδα σας ως και 10 χρόνια πίσω.
Οι ραδιοσυχνότητες (RF) είναι μια μη επεμβατική μέθοδος  σύσφιξης ,ανάπλασης και τεντώματος της επιδερμίδας του προσώπου και του λαιμού.
Η  επιτυχής δράση τους στηρίζεται στο νόμο της φυσικής, σύμφωνα με τον οποίο η θερμότητα χρησιμοποιείται από τα κύτταρα ως πηγή ενέργειας.
Πως λειτουργεί η τεχνολογία RF;
Αναπτύσσει  μια εντυπωσιακή  αλλά ταυτόχρονα απόλυτα ελεγχόμενη αύξησης της θερμοκρασίας στο χόριο  και στον  υποδόριο ιστό, αναγκάζοντας τις περίφημες  ίνες κολλαγόνου  κι ελαστίνης  που βρίσκονται εκεί, να συσφίγγονται αλλά και να αναγεννούνται, μέσω μικροθερμικών  τραυματισμών, χωρίς όμως αυτό να γίνεται αντιληπτό στην επιφάνεια της επιδερμίδας.
Οι ραδιοσυχνότητες (RF) μας δίνουν εντυπωσιακά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία, τα οποία ενισχύονται κι  ολοκληρώνονται  σε 4 ως 8 εφαρμογές . Καταφέρνουν να  εστιάζουν στη ρίζα του προβλήματος , ενισχύοντας τη φυσική βάση στήριξης που δημιουργούν  οι δύο υψίστης σημασίας  πρωτεΐνες, κολλαγόνο κι ελαστίνη και επανορθώνουν εκ των έσω, τα ορατά σημάδια γήρανσης.
Συγκεκριμένα προσφέρουν  :
Ογκομετρική σύσφιξη
«Σιδέρωμα” των ρυτίδων
Μείωση του διπλοσάγονου
Βελτίωση των ουλών ακμής
Βελτίωση των οιδημάτων και των μαύρων κύκλων
Το art & beauty συμβουλεύει: Για βέλτιστα αποτελέσματα της θεραπείας ,θωρακίστε  την ενυδάτωση της επιδερμίδας σας.
Εσωτερικά, με αύξηση  κατανάλωσης νερού, φρούτων και λαχανικών
Εξωτερικά, με ενίσχυση της καθημερινής σας, ενυδατικής  φροντίδας.
Να θυμάστε ότι το κολλαγόνο είναι μια εξαιρετικά υδρόφιλη πρωτεΐνη.

Art & Beauty -Πρότυπο Κέντρο Αισθητικής 

Γρηγορίου Λαμπράκη 52 Ελευσίνα   τηλ 2105547704

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Hot stone massage