Μόνιμη αποτρίχωση με VPL

To VPL προσφέρει την δύναμη και την ευελιξία που χρειάζεται, ώστε να παρέχει την μόνιμη απομάκρυνση τριχοφυΐας σε όλους τους τύπους δέρματος από τον πιο ανοιχτόχρωμο έως και τον πιο σκουρόχρωμο τύπο.Η μόνιμη αποτρίχωση με το Energist VPL™ είναι μία ασφαλή και σίγουρα οριστική αντιμετώπιση της τριχοφυίας στις γάμπες.
Το Energist VPL™ αποτελεί την πιο προηγμένη και πρωτοποριακή τεχνολογία στο Πολλαπλό Παλμικό Φως. 
Οι σύντομες, ασφαλείς και αποτελεσματικές θεραπείες του εξασφαλίζουν μόνιμη απομάκρυνση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας σε ολόκληρο το σώμα. 
Εξελιγμένο πια και δοκιμασμένο σε ολόκληρο τον κόσμο φέρνει πλέον άριστα αποτελέσματα χωρίς καμία απολύτως επιβλαβή παρενέργεια.

Διαφορετικά είδη τριχοφυΐας
Κλινικές έρευνες έχουν αποδείξει ότι οι θεραπείες με το Energist VPL™ απομακρύνουν την τριχοφυΐα σε όλες τις περιοχές, τόσο του προσώπου όσο και του σώματος. Η χρήση ιδιαίτερων παραμέτρων εξασφαλίζει την αποτελεσματική θεραπεία στους διαφορετικούς τύπους τρίχας που απαντώνται σε όλο το σώμα. Για παράδειγμα η πυκνή σύσταση της τρίχας στην περιοχή της μασχάλης αλλά και η λεπτή στην περιοχή του προσώπου, είναι εξίσου αντιμετωπίσιμες.

Φυσικό και ασφαλές φως
Στις θεραπείες με το Energist VPL™ χρησιμοποιούνται σύντομοι, ασφαλείς και ελεγχόμενοι παλμοί φιλτραρισμένου φωτός με στόχο την απομάκρυνση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας μέσα σε λίγα λεπτά.

Η θεραπεία
Αρχικά προσδιορίζουμε τον τύπο της τρίχας και του δέρματος σας. Στη συνέχεια οι παράμετροι αυτοί θα προσαρμοστούν στη συσκευή χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις του Energist VPL™ που ταιριάζουν καλύτερα στα δικά σας ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Οι τρίχες που καλύπτουν την υπό θεραπεία περιοχή κόβονται και εφαρμόζεται ένα δροσερό gel έτσι ώστε η χρήση του φωτός να είναι πραγματικά αποτελεσματική, δίνοντας το καλύτερο αποτέλεσμα της θεραπείας.

Ορατά αποτελέσματα
Οι τρίχες που εκτέθηκαν στο Πολλαπλό Παλμικό Φως αποβάλλονται από τον οργανισμό με φυσικό τρόπο σε ένα χρονικό διάστημα, από μία έως δύο εβδομάδες, αφήνοντας το δέρμα απαλό, λείο και μεταξένιο. Κατά την περίοδο ανάπτυξης της τρίχας ενδείκνυται μια σειρά θεραπειών προκειμένου να επιτευχθεί η πρόληψη δημιουργίας νέων, στην υπό θεραπεία περιοχή.
Συνοψίζοντας
Ο θύλακας της τρίχας καταστρέφεται οριστικά
Όσο πιο σκούρα και σκληρή είναι η τρίχα, τόσο πιο εύκολα αποβάλεται
Ο εφαρμογέας μας έχει 3 φορές μεγαλύτερη επιφάνεια από τις συσκευές λέιζερ. Έτσι η κάθε συνεδρία είναι εξαιρετικά σύντομη
Μπορεί να αποτριχωθεί ακίνδυνα οποιοδήποτε σημείο του σώματος
Δεν υπάρχει κίνδυνος διότι όλες οι λειτουργίες του Energist VPL™ προσδιορίζονται αυτόματα από ηλεκτρονικό υπολογιστή
Κάθε περίπτωση αντιμετωπίζεται διαφορετικά, ορίζοντας τις παραμέτρους της θεραπείας εξ’ αρχής και θεωρώντας την ως μοναδική

G&G beauty
Παν. Τσαλδάρη 70 Κερατσίνι, Πειραιάς 18757 
Tηλ 210-4015341

Δεν υπάρχουν σχόλια: