Φροντίζοντας τον εαυτό μας στην νέα μας καθημερινότητα

Αγαπημένες μου πελάτισσες επειδή θα κάνουμε κάποιες εβδομάδες για να τα πούμε από κοντά 'μας λείπετε ήδη πάρα πολύ 😔', όμως όπως όλοι τηρούμε το #Μενουμε σπίτι θα σας δώσω μερικά tips για τα φρύδια μας:
Το πιο σημαντικό είναι να επιλεξετε ενα μέρος του σπιτιού σας που να έχει φυσικό φως, ιδανικά θα μπορούσατε και στο μπαλκόνι σας..
Προσπαθήστε ανά 2/3 ημέρες να αφαιρείτε τις μικρές τριχουλες που εμφανίζονται κοντά στο καλοσχηματισμενο Φρύδι μας..
Αυτές αν τις αφήσουμε παραπάνω μέρες θα είναι υπεύθυνες στο να χάσουμε το σχήμα και δεν το θέλουμε 😆'
Με μια μικρή χτένα ή με το βουρτσάκι από τη χαλασμένη μάσκαρα μας σηκώνουμε λίγο τις τριχουλες προς το μέτωπο και όποια πετάγεται τη ψαλιδιζουμε ελαφρά.. Δεν θέλουμε υπερβολές για να μην δημιουργήσουμε κενά.
Στην προσπάθεια μας να κάνουμε τη' λεγόμενη γωνία' θα μας οδηγήσει στη αφαίρεση τριχών που επιθυμούμε και στο τέλος το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να βγάλουμε περισσότερο το Φρύδι μας από όσο πρέπει..
SOS δεν τραβάμε τις λευκές τριχουλες που βρίσκονται μέσα στο Φρύδι μας γιατί έτσι θα κάνουμε Κενα που αργότερα θα μας είναι δύσκολο να καλυφτουν.
Η ιδανική λύση για αυτό το διάστημα είναι να είμαστε όσων το δυνατό προσεκτικοί στο καθάρισμα των φρυδιών μας και Μην ανησυχείτε οταν όλη αυτή η κατάσταση ηρεμήσει ΕΜΕΙΣ θα είμαστε εδώ για να διορθώσουμε οποία λάθη έχουν γίνει 😊
#Armony care center #Μενουμε σπίτι
Για ότι άλλο θέλετε είμαστε εδώ κοντά σας, συνεχίζουμε τη επικοινωνία μας γιατί έτσι περνάνε οι μέρες μας ευχάριστα και εύχομαι
Πολύ πολύ σύντομα κοντά σας!! 💞

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αποτρίχωση στο Maison De Beaute

Επαγγελματικά Καλλυντικά στο Bioline