Επαγγελματικά Καλλυντικά στο Κέντρο Αισθητικής Ειρήνη Δερνίκα


Πρωινή ενυδάτωση στην επιδερμίδα σας.
12h flash ενυδάτωση, μια αίσθηση δροσιάς.
Κέντρο αισθητικής Ειρήνη Δερνίκα
🌺🌺🌺


Καθημερινή αντιοξειδωτική συνήθεια με αντιηλιακό προσώπου και καφέ.

Η καθημερινή προστασία του οργανισμού σου και της επιδερμίδας σου!

Το Fernblock είναι μια μοναδική τεχνολογία που έχει το αντιηλιακό Gelcream της Heliocare με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και φωτοπροστατευτικες ιδιότητες εμποδίζει τη δημιουργία των ελευθεριών ριζών.

Τα αντιοξειδωτικά του καφέ ( πολυφαινόλες) καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες που δημιουργούνται από την ηλιακή ακτινοβολία!

Προλαμβάνεις τη γήρανση του δέρματος, τη δημιουργία μελαγχρωσεων με τη καθημερινή χρήση του Gelcream SPF50 της Heliocare!

Κέντρο αισθητικής Ειρήνη Δερνίκα!


\
Η μέρα ενδείκνυται για θεραπεία προσώπου με άμεση ενυδάτωση.
Ευεξία- ευφορία - ενυδάτωση - αρώματα λουλουδιών όλα αυτά σε μια μόνο θεραπεία.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Επέλεξε τη θεραπεία Χίλια και ένα άνθη της Fleur με βασικό συστατικό το Monoi De Tahiti. Ένα αρωματισμένο έλαιο που προσφέρει πολύ ενυδάτωση και θρέψη στην επιδερμίδα.
Η συνταγή περιέχει:
-200 ανθη Τιαρέ
-200 ανθη Κόκκινου Γιασεμιού
-200 ανθη Ιβίσκου
-200 ανθη Λωτού
-100 ανθη Kau ape
-100 ανθη Ylang-yang
Όλο αυτό το κοκτέιλ συμβάλει στην έντονη ενυδάτωση, θρέψη και προστασία της επιδερμίδας αλλά και στην ελαστικότητα της.
Ειδική τεχνική του μασάζ βοηθούν στην πλήρη χαλάρωση της επιδερμίδας!
🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Επέλεξε τη θεραπεία Χίλια και ένα άνθη για σήμερα.
Τηλ. για ραντεβού 2236027118



Τι λες για το #ombrelips;

Τριπλό κραγιον σε δυο χρωματικούς τόνους, αποχρώσεις του ροζ και αποχρώσεις του μπεζ!


BEAUTYELEMENTS RESVERA CELL CONCENTRATE 30ml

52,00 €

Για νεανικό σφιχτό δέρμα, το RESVERA CELL CONCENTRATE περιέχει ένζυμα που αυξάνουν το χρόνο ζωής των κυττάρων (longevity enzymes) και Resveratrol το “μόριο νεότητας” από το κρασί (Αντιγηραντικό, αναπλαστικό, προστατευτικό) .
Επαναφέρει την τόνωση, την ελαστικότητα και τη σφριγηλότατα των ιστών καθώς προάγει τη σύνθεση του κολλαγόνου και ενισχύει την δράση των ινοβλαστών.
Ένα βελούδινο gel που απορροφάται άμεσα και δρα προληπτικά και θεραπευτικά στην αντιγήρανση και είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και τους τύπους δέρματος λόγω των εύπεπτων ενεργών του συστατικών

ACNIPUR BLEMISH SOLUTION FLUID 50ML BY PHYTOMER!

38,70 €

Μη Λιπαρό Υγρό για Δέρμα με Ατέλειες Μια «ελαφριά» φόρμουλα για λιπαρά δέρματα που είναι επιρρεπή σε σπυράκια. Χάρη σε αυτή την μη φαγεσωρογόνο κρέμα-gel το δέρμα φαίνεται υγιές: είναι καθαρό χωρίς ίχνος λιπαρότητας, τα σπυράκια και τα μαύρα στίγματα μειώνονται σημαντικά. EPS AMM, Absolute Marine Matifier Οι επιστήμονες της PHYTOMER προσφέρουν μία νέα δυναμική λύση με εξωπολυσακχαρίτη για την αντιμετώπιση των δερματικών προβλημάτων: την Absolute Marine Matifier με ματ και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Αποτελεί ένα υψηλής τεχνολογίας θαλάσσιο σάκχαρο το οποίο διορθώνει τις ατέλειες και παρέχει ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα καθαρισμού αφήνοντας το δέρμα υγιές και ισορροπημένο. Το EPS AMM σχηματίζει μία αόρατη φυσική μεμβράνη στην επιφάνεια του δέρματος η οποία παγιδεύει το σμήγμα σαν μικρο-σπόγγος. Μετά από 1 ώρα, μειώνεται η γυαλάδα στο δέρμα και η δράση του διαρκεί 8 ώρες μετά την εφαρμογή χωρίς να ξηραίνει το δέρμα. Επιπλέον, διεισδύει στην καρδιά του δέρματος αναστέλλοντας τη φλεγμονώδη διαδικασία*. Έτσι βοηθά στη μείωση των δερματικών βλαβών και κατά συνέπεια συμβάλλει στη βελτίωση της υφής και της εμφάνισης του δέρματος.


Περισσότερες προτάσεις


Κέντρο Αισθητικής Ειρήνη Δερνίκα

\Σωκράτους και Πλάτωνος γωνία Mακρακώμη τηλ 2236 027118


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αποτρίχωση στο Maison De Beaute