Υβριδικά σεμινάρια μεσοθεραπείας & χημικών peels

 Aesthetic Surgeons Greece

 Κατοχυρώστε τη συμμετοχή σας στα υβριδικά σεμινάρια μεσοθεραπείας & χημικών peels Master 's Meso Secrets (MMS ™), αποτελούμενα από ζωντανές διαλέξεις , live webinar, και εντατική VIP hands-on εκπαίδευση.


" Χημική επανεπιφανειοποίηση - εξελιγμένες τεχνικές "

📍 ΚΥΡΙΑΚΗ 6 /12/2020 

ΑΥΣΤΗΡΑ σε ζεύγη εκπαιδευόμενων στην COVID-proof κλινική μας, με realtime αποστείρωση του αέρα σε δύο επίπεδα.


Κάντε ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό δίπλα στους καλύτερους, και σε απολύτως ασφαλείς συνθήκες! Αποκτήστε την εξειδίκευση που ταιριάζει σε εσάς, τον επιστήμονα υγείας κι ομορφιάς!

Εμπιστευθείτε την σταθερή παρουσία μας στο χώρο και νιώστε την ασφάλεια μίας ολοκληρωμένης hands-on εκπαίδευσης 🥇🔝



Μιχαήλ Ε. Κεχαγιαδάκης MD, MPH, PgDAM

Ο κύριος Μιχάλης Κεχαγιαδάκης MD, MPH, PgDAM είναι ο πρώτος Έλληνας ιατρός που μας εκπροσώπησε ως χώρα στην οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου της «Διεθνούς Εταιρείας για την πρόληψη των επιπλοκών στην Αισθητική Ιατρική» IAPCAM 2019 που πραγματοποιήθηκε φέτος στο Λονδίνο.
Eίναι υποψήφιος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος μεταπτυχιακού στην Αισθητική Ιατρική από το Πανεπιστήμιο του Παρισιού Paris-EST, αλλά και κάτοχος μεταπτυχιακού στη Δημόσια Υγεία από την Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας, και είναι πιστοποιημένος από το Ευρωπαϊκό Κολέγιο Αισθητικής Χειρουργικής.
Είναι επίσημος διεθνής ιατρικός σύμβουλος της Energist UK, αναπτύσσοντας πρωτόκολλα και θεραπείες για την πρωτοποριακή θεραπεία πλάσματος αζώτου NeoGen, καθώς κι επίσημος εκπαιδευτής για τα πρώτης γραμμής υλικά Ellanse, Sculptra, Perfectha.
Όντας ο ιδρυτής των Aesthetic Surgeons Greece, έχει εκπαιδεύσει πάνω από 600 ιατρούς και άλλους επαγγελματίες Υγείας και Ομορφιάς σε σεμινάρια που καλύπτουν όλο το φάσμα της Αισθητικής Ιατρικής και Χειρουργικής, περιλαμβάνοντας πλήρη ανάλυση της evidence-based θεωρίας, αλλά και ουσιαστική πρακτική άσκηση, καθώς και μετέπειτα καθοδήγηση.


Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας διασφαλίζοντας τη συμμετοχή σας


Πληροφορίες : Βαρβάρα Σπυροπούλου  τηλ 697 213 7424 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αποτρίχωση στο Maison De Beaute