Αποτρίχωση στο Maison De Beaute



 Καλωσορίζουμε στο χώρο μας το Διοδικό Laser της Bioactive που προορίζεται για Μόνιμη αποτρίχωση σε Όλα τα σημεία του σώματος για Γυναίκες και για Άντρες.Σας περιμένουμε να γνωρίσετε την εξέλιξη των Laser που μπορεί να χρησιμοποιηθεί Χειμώνα αλλά και Καλοκαίρι με μια φανταστική διπλή προσφορά:

-20% έκπτωση σε όλα τα νέα προγράμματα

-25% έκπτωση αν κλείσετε πρόγραμμα με κάποιον φίλο/η σας(η έκπτωση ισχύει και για τους δυο)


Τι είναι το Διοδικό Laser


Το Διοδικό Laser εκπέμπει μονοχρωματικό φως με μεγάλο μήκος κύματος κάνοντας το να δρα βαθύτερα,αποφεύγοντας τη μελανίνη της επιδερμίδας(όχι έγκαυμα)

.Η ενέργεια του Laser απορροφάται επιλεκτικά από τη μελανίνη της τρίχας,οδηγείται στη ρίζα της,προκαλώντας καταστροφή των αναγεννητικών κυττάρων της.

Είναι καταλληλότερο για όσους έχουν σκουρόχρωμη επιδερμίδα και μαυρίζουν από τον ήλιο εύκολα,χωρις αυτο να σημαίνει οτι δεν καλύπτει και τις πιο ανοιχτόχρωμες επιδερμιδες.

Επίσης γίνεται και τους καλοκαιρινούς μήνες σε μαυρισμένα δέρματα αλλά γενικά είναι ασφαλές και αποτελεσματικό σε όλες εποχές του χρόνου.

Συνήθως απαιτούνται κατά μέσο όρο 8 συνεδρίες και αφορά όλες τις περιοχές του σώματος σε Γυναίκες και Άντρες.

Επίσης αποτελεί και ιδανική λύση για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα θυλακίτιδας(γύρισμα της τρίχας προς τα μέσα με αποτελεσμα να εμφανιστούν σπυρακια ,δυσχρωμιες και ουλές).




Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να μας καλέσετε στο 2104821395

καθώς και για να ενημερωθείτε και για τις προσφορές μας


Maison De Beaute

Μεταμορφώσεως 77 Μοσχάτο   Κλήση 21 0482 1395

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Επαγγελματικά Καλλυντικά στο Bioline