Επαγγελματικά Προϊόντα στο Καλλύνω

 

AHA PEEL ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ 🌜 Ποιος δε θέλει να ξυπνήσει με ορατά πιο λεία και φωτεινή επιδερμίδα;

Το Sleep Glycolic για χρήση στο σπίτι έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει σε βάθος το δέρμα με μηδενικό χρόνο αποθεραπέιας.

Το νέο BFF του δέρματος!

-

ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ AHA

Με το μικρότερο μοριακό μέγεθος στην οικογένεια των AHA (άλφα υδροξυοξέα), το γλυκολικό οξύ είναι το πιο ισχυρό, καθώς μπορεί να διεισδύσει βαθύτερα στο δέρμα, διασπώντας τους δεσμούς μεταξύ των νεκρών κυττάρων του δέρματος, επιτρέποντας τους να απομακρυνθούν πιο εύκολα, για να αποκαλυφθεί μια πιο φρέσκια και λεία επιφάνεια δέρματος .

-

Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ

Το υψηλής συγκέντρωσης γλυκολικό οξύ μπορεί να διαταράξει το φραγμό του δέρματος, όταν χρησιμοποιείται υπερβολικά. Γι' αυτό στη Medik8 πιστεύουμε ότι η περιστασιακή χρήση γλυκολικού οξέος είναι η καλύτερη. Όχι καθημερινά. Αντίθετα, με το Sleep Glycolic υιοθετήσαμε μια καινοτόμο προσέγγιση, αξιοποιώντας τις ισχυρές απολεπιστικές ιδιότητες του γλυκολικού οξέος σε μια θεραπεία δύο φορών την εβδομάδα.

-

ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΑΠΕΛΕΥΡΩΣΗ

Έχουμε ενθυλακώσει έξυπνα το γλυκολικό οξύ σε ένα κρυσταλλικό «κέλυφος» κρυσταλλικής κυκλοδεξτρίνης που διασπάται αργά κατά την επαφή με τα ένζυμα του δέρματος. Η ενθυλάκωση απελευθερώνει σταδιακά το υψηλής αντοχής απολεπιστικό οξύ στο δέρμα κατά τη διάρκεια της νύχτας για να μειώσει έτσι την πιθανότητα ερεθισμού 🙏🏼

.

 Περισσότερες προτάσεις 

Για να ενημερωθείτε ή να κλείσετε το ραντεβού σας, καλέστε μας στο 📞 2106920103

Καλλύνω - Κέντρο Αισθητικής

Λ. Κηφισίας 89-91 Αθήνα 11523


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καινοτόμες θεραπείες LPG endermologie & Endermolift

Αντηλιακή φροντίδα στο Κέντρο Αισθητικής Δερνίκα Ειρήνη

Εμπιστευτείτε τους Ειδικούς