Κυτταρίτιδα -Αδυνάτισμα στο Dermognosia Πρότυπο Κέντρο Κοσμητικής Αισθητικής

Έχετε δύσμορφες καμπύλες (περίσσεια λίπους στα πλαϊνά των μηρών, την κοιλιά, τα πόδια, κλπ.) και όταν χάνετε βάρος, δεν το χάνετε ποτέ από εκεί που θέλετε; 
Μην ανησυχείτε, η Δερμογνωσία μπορεί να εστιάσει στο τοπικό πάχος και να δράσει εκεί που πραγματικά το χρειάζεστε!
Η ισορροπία μεταξύ παραγωγής και αποβολής λίπους είναι μία φυσική διαδικασία στην οποία εμπλέκονται τα λιποκύτταρα. 
Παρά τον απόλυτα υγιεινό τρόπο ζωής σας και την καθημερινή φυσική δραστηριότητα, η εναπόθεση λίπους στο σώμα σας τείνει να αυξάνει χρόνο με τον χρόνο.
Είναι πολύ σημαντικό η οποιαδήποτε λιπώδης συσσώρευση στο σώμα μας να διαγνωστεί σωστά και να αντιμετωπιστεί έγκαιρα.
 Μία σωστή διάγνωση και αντιμετώπιση, επιδιώκουν την αποτελεσματική μείωση πόντων στις επιθυμητές περιοχές, όχι μόνο βραχυπρόθεσμα, αλλά μακροπρόθεσμα και μόνιμα. 
Η σωστή θεραπεία προϋποθέτει πως οι υπο θεραπεία περιοχές, ακόμη και αν παρατηρηθεί μελλοντική αύξηση κιλών, δε θα παρουσιάσουν ξανά τη δυσμορφία που είχαν στο παρελθόν.
Συνήθως ο συνδυασμός μεθόδων φέρνει το επιθυμητά άμεσο, δομημένο και μόνιμο αποτέλεσμα. 

Η μέθοδος της μη επεμβατικής λιπογλυπτικής LPG Lipomassage, αποτελεί τη πιο παγκοσμίως γνωστή μηχανική διέγερση λιπόλυσης και σωματογλυπτικής παράλληλα. 
Ταυτόχρονα με το Cavitation - μη επεμβατική λιποαναρρόφηση- επεμβαίνουμε χάνοντας πόντους ακόμη και σε 1 συνεδρία, αντιμετωπίζοντας άμεσα ακόμη και ογκώδεις, συμπαγείς περιοχές λίπους (ψωμάκια, κοιλιά, στομάχι). 
Με τις RF radiofrequency, στοχεύουμε σε πιο επιφανειακές, επίμονες μονάδες λίπους (γόνατο, προσαγωγός κτλ), ενεργοποιώντας παράλληλα και τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης προς αποφυγή του φαινομένου της χαλάρωσης.

Τι σημαίνει λιπογλυπτική;
Είναι ένα βήμα πέρα από το αδυνάτισμα, την εξάλειψη της κυτταρίτιδας, τη μείωση της τοπικής εναπόθεσης λίπους, ή/και τη βελτίωση της χαλάρωσης. 
Είναι όλα αυτά μαζί, με ταυτόχρονη βελτίωση του περιγράμματος σώματος!
Cavitation: Η λύση στην παχυσαρκία χωρίς νυστέρι
Μέχρι χτες, ο πιο γρήγορος τρόπος για εξάλειψη του φαινομένου της παχυσαρκίας ήταν η διαδικασία της λιποαναρρόφησης, μία χειρουργική τεχνική δηλαδή με ότι αυτό συνεπάγεται.
Πλέον με την διαδικασία της σπηλαίωσης με μερικές συνεδρίες το πρόβλημα λύνεται αναίμακτα, χωρίς νυστέρι.
Σπηλαίωση είναι η δημιουργία φυσαλίδων σε ένα σώμα στο σημείο όπου η πίεσή του πέφτει χαμηλότερα από μία συγκεκριμένη τιμή.

ΔΕΡΜΟΓΝΩΣΙΑ ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΣΜΗΤΙΚΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ
Τσαμαδού 43, Πειραιάς,ΤΚ 18532
Κλήση 210.41.72.334


Δεν υπάρχουν σχόλια: