Μόνιμη Αποτρίχωση με το Energist Ultra LaserLaser Αποτρίχωση - Πως λειτουργεί :

Το φως που εφαρμόζεται από το Laser αποτρίχωσης στην εκάστοτε περιοχή (λέιζερ-laser αποτρίχωση μασχάλες - λέιζερ-laser αποτρίχωση μπικίνι - λέιζερ αποτρίχωση πόδια η λέιζερ αποτρίχωση στο άνω χείλος η΄ laser αποτρίχωση στο λαιμό κ.λ.π ) απορροφάται από την μελανίνη της τρίχας, με αποτέλεσμα την αύξηση της θερμοκρασίας της τρίχας.
Η εφαρμογή της φωτεινής ενέργειας του Laser αποτρίχωσης στο πρόσωπο ή στο σώμα με την επαρκή ένταση αλλά και το κατάλληλο μήκος κύματος προκαλεί την καταστροφή του θύλακα της τρίχας.
Η απορρόφηση της ενέργειας από την μελανίνη της τρίχας ( π.χ στο μπικίνι - στις μασχάλες - στα πόδια κ.λ.π ) δεν προκαλεί καθόλου ερεθισμό  του δέρματος γιατί το Laser αποτρίχωσης παράγει φιλτραρισμένο φως.
Όταν πραγματοποιηθεί η θεραπεία μόνιμης αποτρίχωσης με laser η απομάκρυνση των τριχών γίνεται έπειτα από κάποιες ημέρες. Τα αποτελέσματα των θεραπειών της μόνιμης αποτρίχωσης με Laser απαιτούν ένα εύλογο χρονικό διάστημα (περίπου 10 ημέρες).
                                                                                                                                                                 

Πότε πρέπει να γίνεται Laser αποτρίχωση :

Κάθε συνεδρία με λέιζερ στο πρόσωπο ή στο σώμα σας πρέπει να εφαρμόζεται εφόσον η τρίχα βρίσκεται στην φάση της αναγέννησης.
Πριν την θεραπεία laser αποτρίχωσης οι τρίχες θα πρέπει να έχουν μήκος 2 έως 3 mm.
Ο χειριστής για την αποτρίχωση με το laser ,θα σαρώσει όλη την περιοχή που θα γίνει η μόνιμη αποτρίχωση .
Η συνεδρία της laser αποτρίχωσης είναι σχετικά ανώδυνη χάρη στο σύστημα ψύξης που διαθέτει το λέιζερ του Beauty spa - laser apotrixosi.

Διάρκεια θεραπείας  laser αποτρίχωσης προσώπου ή σώματος:

Συνήθως απαιτούνται το πολύ 7 έως 8 συνεδρίες Laser αποτρίχωσης στις γυναίκες σε περιοχές όπως μπικίνι, μασχάλες πόδια  με ορατά αποτελέσματα από την τρίτη συνεδρία και μετά.
Για τους άντρες απαιτούνται από 10 έως 12 συνεδρίες Laser αποτρίχωση για την  πλάτη η΄το στήθος με πολύ ορατά αποτελέσματα από την πέμπτη συνεδρία και μετά.
Ο αριθμός των συνεδριών μπορεί να αυξηθεί κατά 1 συνεδρία αν ο πελάτης έχει πολύ σκουρόχρωμη επιδερμίδα η οποία απαιτεί μειωμένη ένταση ή αν έχει έντονα ορμονικά προβλήματα ή αν υπάρχουν άλλοι κληρονομικοί παράγοντες.
Είναι όμως και πολλές περιπτώσεις που έχουν τελειώσει και σε λιγότερες συνεδρίες από τις παραπάνω.
Τα αποτελέσματα όμως όλων των θεραπειών αποτρίχωσης με laser είναι μόνιμα για την υπόλοιπη ζωή σας και θα σας ενθουσιάσουν σίγουρα.
Από την τρίτη θεραπεία και μετά το αποτέλεσμα θα σας έχει ενθουσιάσει υπερβολικά σε όλες τις περιοχές του σώματος που θα έχετε επιλέξει ( λέιζερ Full μπικίνι, λέιζερ μασχάλες, λέιζερ πόδια η΄ λέιζερ στο πρόσωπο), με την προϋπόθεση οι συνεδρίες σας να είναι στις ημερομηνίες εκείνες που θα σας έχει προτείνει ο χειριστής μαζί με την εταιρεία του LASER.
Το αποτέλεσμα της θεραπείας σας θα είναι 100% καθαρό λείο δέρμα, απαλό και βελούδινο.
Οι θεραπείες μόνιμης Αποτρίχωσης με Laser εφαρμόζονται κάθε 2 έως  3  μήνες η μία από την άλλη .
Laser αποτρίχωση - Αποτελέσματα :

Η laser αποτρίχωση σας οδηγεί από την πρώτη θεραπεία σε μεγάλη μείωση της τριχοφυίας ενώ οι τρίχες γίνονται πολύ πιο απαλές και πολύ πιο μαλακές.
Είμαστε κοντά σας υπεύθυνα από την πρώτη στιγμή και μέχρι το τέλος της θεραπείας σας. Απαλλαγείτε από τα προβλήματα τριχοφυίας που σας ταλαιπωρούν εδώ και χρόνια!

Σε ποιες περιοχές εφαρμόζεται στην γυναίκα :

Laser αποτρίχωση προσώπου ( ζυγωματικά-πηγούνι-λαιμός-παρειές-ζυγωματικά-φρύδια-φύτρες μαλλιών ), laser αποτρίχωση χεριών ( βραχίονες ), laser αποτρίχωση μασχάλη, laser αποτρίχωση μπικίνι, laser αποτρίχωση πόδια ( γάμπες και μηροί ), laser αποτρίχωση ( στήθος - μέση - κοιλιά - ντεκολτέ - γλουτοί ).

Σε ποιες περιοχές εφαρμόζεται στον άντρα :

Laser αποτρίχωση προσώπου ( ζυγωματικά-μεσόφρυδο-λαιμός-αυχένας) laser αποτρίχωση χεριών ( βραχίονες ), laser αποτρίχωση μασχάλη , laser αποτρίχωση γλουτοί , laser αποτρίχωση πόδια ( γάμπες - μηροί ), laser αποτρίχωση σώμα ( πλάτη - στήθος - μέση ).


Το σωστό μηχάνημα Laser θέλει εξειδικευμένο χειριστή :

Και το τελειότερο ακόμα μηχάνημα Laser αποτρίχωσης, χρειάζεται χειριστή με εμπειρία και γνώσεις, για να αποδώσει τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα, με την ύψιστη ασφάλεια σε όλα τα σημεία του σώματος (λέιζερ μπικίνι, λέιζερ μασχάλες, λέιζερ πόδια, λέιζερ πρόσωπο, λέιζερ πλάτη η΄λέιζερ στήθος για τους άντρες). Τ
ο κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό, μέσα από μία πληθώρα επιλογών, προσαρμόζει τα δεδομένα της κάθε θεραπείας, λαμβάνοντας υπ’όψιν αρκετές παραμέτρους (είδος τριχοφυΐας, τύπος δέρματος,ανατομική περιοχή, φύλο, ηλιακή έκθεση κ.λ.π.), ώστε τα αποτελέσματα σε κάθε περίπτωση να ικανοποιούν τις προσδοκίες, χωρίς να "θυσιάζεται" στο παραμικρό η ασφαλής εφαρμογή.