Αποτρίχωση με laser Soprano XL


Για Μόνιμη & Ανώδυνη Αντιμετώπιση Της  Τριχοφυΐας
Με ταχύτητα επανάληψης έως και 10 Hz και με πυκνότητα ενέργειας έως και 20J/cm2, το SOPRANO, με τη νέα τεχνική SHR (Super Hair Removal), παρέχει γρήγορη, ανώδυνη, άνετη και αποτελεσματική αποτρίχωση μειώνοντας στο μισό το χρόνο αποτρίχωσης χάρη στην κεφαλή διόδου laser στα 810 nm.
 
Δρα το ίδιο αποτελεσματικά σε όλους τους τύπους δέρματος και τρίχας ακόμα και στις πολύ μελαμψές ή μαυρισμένες επιδερμίδες. Σε αντίθεση με άλλα laser αποτρίχωσης το SOPRANO είναι η μόνη μέθοδος που μπορεί να γίνει όλες τις εποχές του χρόνου ακόμα και σε περιόδους με έντονη ηλιοφάνεια.
Η τεχνολογία SOPRANOπου έχει βραβευτεί ως το καλύτερο laser αποτρίχωσης για το 2012,2013 και 2015!

Διαθέτει δύο μεθόδους αποτρίχωσης, την εν κινήσει (In-Motion™) SHR τεχνολογία και τη συμβατική μέθοδο αποτρίχωσης διοδικού laser με παλμό-παλμό, για να προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες σας. Η τεχνολογία Ice™ Cold Sapphire που διαθέτει μειώνει τον κίνδυνο εγκαύματος και κάνει τη θεραπεία ακόμη πιο ανώδυνη.
 
Στα πλεονεκτήματα της αποτρίχωσης με SOPRANΟ είναι ότι περιορίζει το αίσθημα του πόνου, καθώς η κεφαλή του διαθέτει ενσωματωμένο μηχανισμό ψύξης του δέρματος και μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με τον τύπο δέρματος έτσι και η συνεδρία ολοκληρώνεται γρήγορα αφού η δέσμη του λέιζερ εφαρμόζεται εν κινήσει και όχι ανά παλμό, χωρίς ανεπιθύμητες παρενέργειες.
Τα αποτελέσματα του SOPRANO είναι κλινικά αποδεδειγμένα και έχουν εγκριθεί από το μεγαλύτερο Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων της Αμερικής (F.D.A.).
 
Το Μόνο Εγκεκριμένο από το FDA Σύστημα για Μαυρισμένα από τον Ήλιο Δέρματα.Το Soprano αυτή τη στιγμή είναι το ταχύτερο laser αποτρίχωσης. Συγκεκριμένα, σε μεγάλες περιοχές του σώματος (πόδια, πλάτη), που άλλα laser χρειάζονται δύο τουλάχιστον ώρες ανά συνεδρία, η θεραπεία με το συγκεκριμένο laser διαρκεί λιγότερο από μία ώρα.
 
Η θεραπεία με το Soprano XL είναι:
Πραγματικά ανώδυνη χωρίς αναλγητικά ή άλλες προετοιμασίες Χωρίς χρόνο αποθεραπείας, έτσι ώστε να μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες αμέσως.Αποτελεσματική σε όλους τους τύπους δέρματος καθώς επίσης και σε διαφορετικούς τύπους τρίχας.Απολύτως κατάλληλη για οποιαδήποτε περιοχή του σώματος – συμπεριλαμβανομένου και των ευαίσθητων περιοχών όπως το πρόσωπο, ο λαιμός και η περιοχή του μπικίνι.


Δημοσίευση σχολίου