Το βήμα του Ειδικού : Natural Botox (φυτικό υποκατάστατο του botox)


 Επιμέλεια Καστάνη Βούλα υπεύθυνη του Holistic Center  

Η ταχύτατη και θεματική θεραπεία αποκατάστασης  των ρυτίδων έκφρασης
Το πέρασμα του χρόνου είναι αδυσώπητο για το δέρμα και οι ρυτίδες είναι τα κύρια ορατά σημάδια γήρανσης.   Δεν είναι όμως όλες οι ρυτίδες το ίδιο, γι' αυτό και πρέπει να αντιμετωπίζονται ανάλογα.
Υπάρχουν 4 τύποι δερματικής γήρανσης.
Η φωτογήρανση (προκαλείται από την ηλιακή ακτινοβολία)
Η βιολογική γήρανση (μεταβολές που προέρχονται από το πέρασμα του χρόνου)
Η ορμονική (που έχει σχέση με ορμονικές ανισορροπίες όπως π.χ. πρόωρη εμμηνόπαυση)
H γήρανση που προκαλείται από λίγο ύπνο ή καταχρήσεις

Από κάποια ασθένεια
Από υπερβολικές συσπάσεις του πρoσώπου. Αυτός ο τύπος γήρανσης ξεκινά από πολύ νωρίς και οφείλεται στις επαναλαμβανόμενες κινήσεις του προσώπου από συσπάσεις μυών που δημιουργούν πτυχώσεις στο δέρμα.   Έτσι με τα χρόνια η έκφραση των συναισθημάτων αφήνουν τα σημάδια τους στο πρόσωπο κυρίως στο μέτωπο και τα μάτια.  Οι μύες συσπώνται όταν λάβουν ένα νευρικό σήμα (νευρομεταφορέας).
Το σύστημα SNARE είναι ένα τριαδικό σύστημα που σχηματίζεται από τις πρωτεΐνες VAMP, SYNTAXIN καιVAMP-25 και παίζει σημαντικό ρολό στην απελευθέρωση του νευρικού αυτού σήματος.
Το SNARE λειτουργεί σαν κυτταρικό αγκίστρι που πιάνει τα  κυστίδια, ρευστοποιεί τις μεμβράνες τους και έτσι ελευθερώνουν αυτό το σήμα.
Ο στόχος αυτής της θεραπείας είναι να αποσταθεροποιηθεί το σύστημα SNARE ώστε να μην μπορούν να απελευθερωθούν οι νευρομεταφορείς. Έτσι ώστε να εξασθενούν οι μυϊκές συσπάσεις και ο σχηματισμός των ρυτίδων.
Η καταπολέμηση των ρυτίδων έκφρασης με έλεγχο της κινητικότητας μέχρι πρότινος γινόταν μονό με BOTOX η' DYSPORT (αλλαντοποιίες) που το αποτέλεσμα τους είναι η παροδική παράλυση των
μυών.
Η θαυματουργή τοξίνη όμως έχει και τα μειονεκτήματα της:
Μικρή διάρκεια (λίγους μήνες μετά την εφαρμογή ο μυς απόκτα πάλι την κινητικότητα του).
Παρενέργειες από την έγχυση του προϊόντος σε λάθος σημείο (π.χ. ασυμμετρία στο πρόσωπο, πτώση βλεφάρων κ.α.)
Μεγάλα μεσοδιαστήματα μεταξύ των θεραπειών, διότι διαφορετικά εάν οι μύες ακινητοποιηθούν για μεγάλο χρονικό διαστημα, παθαίνουν μαρασμό και πέφτουν.
Τα ερευνητικά εργαστήρια όμως τώρα δίνουν λύσεις σε αυτά τα προβληματα, με καινούργια σκευάσματα τα οποία εισάγονται ανώδυνα κάτω από την επιδερμίδα χωρίς αναισθητικό με την μέθοδο του μικροβελονίσμου.

Υπόσχονται ανάλογο αποτέλεσμα χωρίς την δυσάρεστη εμπειρία των ενέσεων, και χωρίς καμία πιθανότητα παραμόρφωσης από λάθος χειρισμό.
Σε μερικές επαναλαμβανόμενες επισκέψεις, εισάγεται το NATURAL BOTOX με μικροβελονισμό, οπού αποσταθεροποιείται το τριαδικό σύστημα SNARE χωρίς να παραλύει, ώστε ο μυς απλά χαλαρώνει,
αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά οι ρυτίδες, ενώ ταυτόχρονα το δέρμα γίνεται πιο σφιχτό.
Το γεγονός ότι χαλαρώνει τον μυ χωρίς να τον παραλυει, είναι πολύ σημαντικό, καθώς το πρόσωπο μπορεί να κάνει ελαφρές συσπάσεις γυμνάζεται και έτσι διατηρεί την εκφραστικότητα του, και δεν χαλαρώνει ξαφνικά.

Δεν πρέπει να μας διαφεύγει, οτι τα αποτελέσματα του BOTOX αν και εντυπωσιακά, δεν κολακεύουν όλους. Το ακίνητο πρόσωπο, το πάγωμα της έκφρασης, είναι ένα αληθινό πρόβλημα εμφάνισης που δεν περνά απαρατήρητο από κανένα.

Τα κύρια δραστικά συστατικά του NATURAL BOTOX προέρχονται από τα φυτά Quillaja και Κigelia, απο οπού προέρχεται ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των συστατικών καλλυντικών και φυτικών φαρμάκων που χρησιμοποιούνται στην ιατρική και αισθητική.

Α QUILLAJA φυτρώνει στην Λατινική Αμερική, ο καρπός του ενισχύει τις κυτταρικές αντιδράσεις, ενισχύει εντυπωσιακά το δερμα, ενω ο φλοιός του περιέχει στοιχειά που ενυδατώνουν βαθειά την
επιδερμίδα.

Το KIGELIA AFRIKANA είναι αφρικάνικο δένδρο, πολύ γνωστό για τις θεραπευτικές του ιδιότητες σε δερματικές παθήσεις,  ως επουλωτικό ,σε παναδες και σύσφιξη του δέρματος .
Η εσωτερική λήψη του KIGELIA βοηθά στην αντιμετώπιση της δυσεντερίας ,της μαλάριας, του διαβητη, σε πόνους δοντιών και στην πνευμονία.

Ο συνδυασμός της θεραπείας στο κέντρο μας, με την καθημερινή εφαρμογή των αναλόγων προϊόντων, μέσα σε ένα μηνά, δίνουν άμεση λείανση στην επιδερμίδα, 60 % αύξηση της σφριγηλότατος στο δερμα,85% γεμίζει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές (μειώνει το βάθος τους).

Επιπλέον πλεονεκτήματα αυτής της αγωγής είναι:
Δεν είναι τοξινη, ειναι φυσικό προϊόν με σοβαρές θεραπευτικές ιδιότητες.
Είναι ανώδυνη μέθοδος .
Επειδή ενισχύει σημαντικά το δερμα, προλαβαινει την δημιουργία νέων ρυτίδων έκφρασης.
Ο μικροβελονισμός από μόνος του, δημιουργεί κολλαγόνο και ελαστίνη, που ενισχύουν τον συνδετικό ιστο, ετσι το δέρμα γίνεται πιο παχυ, κρουστο και ελαστικο, και γεμίζει τις ρυτίδες.
Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά από την πρώτη εβδομαδα, χαρη σε ένα αόρατο δίκτυο μικροινών που καλύπτει τις λεπτές γραμμές αφήνοντας την επιδερμίδα πιο λεία και ομοιογενή.

Εάν υπάρχει συνέπεια στις αναμνηστικές θεραπειες, μπορει να κρατήσει ένα αποτέλεσμα διαρκειας, χωρις να προηγηθεί πτώση.

Η εφαρμογή του NATURAL BOTOX με μικροβελονισμο, αποτελει μια θαυμάσια λυση, για όσους δεν θέλουν να βάλουν τοξίνες στο σώμα τους.

Όσους αντιπαθούν τις ενέσεις.

Όσους θέλουν να εξαλείψουν τις ρυτίδες τους με υγιεινό, εναλλακτικό τρόπο, μέσω χαλάρωσης και ηρεμίας των ιστών και όχι δημιουργώντας τους παράλυση.

Holictic Center

Ισμήνης 42, Καλλιθέα
Τηλέφωνο:210 942 4354 και  210 940 9952

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Hot stone massage