Τα 9 βήματα ομορφιάς της καθημερινής σου ρουτίνας





Το πρόσωπό μας αποτελεί ισχυρό μέσο έκφρασης και επικοινωνίας καθώς και τον καθρέφτη του χαρακτήρα και των συναισθημάτων μας. Είναι σημαντικό λοιπόν να διατηρούμε την καλή υγεία της επιδερμίδας του προσώπου. Ποια είναι όμως η σωστή καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς;

Ακολουθήστε τα 9 βήματα, για ένα υγιές, φρέσκο και λαμπερό δέρμα!

Ξεκινήστε το πρωί την ρουτίνα ομορφιάς σας με ένα καλό καθαρισμό προσώπου. Την ώρα που εσείς κοιμάστε το δέρμα σας αποβάλλει μη ορατές τοξίνες. Θα τις αγνοήσετε;;;
Πρώτα από όλα εφαρμόστε την κρέμα ματιών , περιμετρικά ψηλά στο κόκκαλο του ζυγωματικού . Είναι πραγματικά αναγκαία λόγω λεπτότητας της επιδερμίδας …Αν έχει και SPF, ακόμη καλύτερα.
Λίγες σταγόνες ορού είναι το δυνατό σας χαρτί στη καθημερινή σας φροντίδα. Στοχεύει ακριβώς στην ανάγκη της επιδερμίδας σας και πολλαπλασιάζει τη δράση της κρέμας που ακολουθεί.
Ενυδατική κρέμα…Τόσο απαραίτητη για το δέρμα όσο το νερό για τον οργανισμό. Επιπλέον ‘ντύνει’ και προστατεύει την επιδερμίδα από εξωτερικές επιθέσεις, που είναι ουκ ολίγες.
Αντηλιακή …Μπαίνει τελευταία από τις κρέμες και προηγείται του μακιγιάζ. Η δράση της αναντικατάστατη .Προστατεύει από τον μεγάλο μας εχθρό, την υπεριώδη ακτινοβολία, αλλά ταυτόχρονα χάρη στις νέες καινοτόμες συνθέσεις( oil free,με χρώμα ,μορφή compact ) καταφέρνει και δίνει ζωντάνια στην επιδερμίδα.
Αντιμετωπίστε τη νυχτερινή φροντίδα ομορφιάς ως ιεροτελεστία. Την ώρα που εσείς ξεκουράζεστε τα κύτταρα σας εργάζονται σκληρά κι ανενόχλητα για επανόρθωση και ανάπλαση της επιδερμίδας σας.
Ξεκινήστε… Με τι άλλο…;Με καθαρισμό. Απομακρύνετε ρύπους ,σκόνη μακιγιάζ ,νικοτίνη ,περίσσιες εκκρίσεις… Κι αφήστε το δέρμα σας να αναπνεύσει και να δεχτεί τα ευεργετικά συστατικά που θα ακολουθήσουν.
Ένα βιταμινούχο serum και μια πλούσια κρέμα με στοχευμένη δράση ανάλογη με τις ανάγκες και την ηλικία σας θα συμπληρώσουν το παζλ της ρουτίνας ομορφιάς σας.

S.O.S… Εκτός από τα μάτια που τα φροντίζουμε πρωί βράδυ ,μη λησμονείτε τον λαιμό σας. Σηκώνει μεγάλο βάρος ,ταλαιπωρείται με κάθε σας κίνηση του κεφαλιού, και αποδεδειγμένα προδίδει την ηλικία.


Λίγη χαλάρωση ,λίγη δημιουργία ,θα περάσει κι αυτό.....😍😄   

Φροντίζοντας τον εαυτό μας στην νέα μας καθημερινότητα  συντροφιά με τις συμβουλές του Art & Beauty 

Art & Beauty -Πρότυπο Κέντρο Αισθητικής 

Γρηγορίου Λαμπράκη 52 Ελευσίνα 19200  τηλ 2105547704

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αποτρίχωση στο Maison De Beaute