Η καθημερινή σας ρουτίνα ομορφιάς συντροφιά με το Καλλύνω

 

Σε ενοχλούν τα μαύρα στίγματα που έχουν εμφανιστεί στο πρόσωπό σου και θέλεις να τα πειράξεις;
Ξανασκέψου το!

Ο τραυματισμός του δέρματος που μπορεί να προκληθεί από λανθασμένη πίεση μπορεί να αποτελέσει είσοδο μικροβίων στο δέρμα, μετατρέποντας έναν απλό φαγέσωρα σε μια φλεγμονώδη βλάβη του δέρματος.🦠🤢 Μ' αυτόν τον τρόπο επιδεινώνεις το πρόβλημα, ενώ αυξάνεται ο κίνδυνος να προκαλέσεις πιο μόνιμη βλάβη στο δέρμα σου, όπως μεταφλεγμονώδη υπερμελάγχρωση ή ακόμα και ουλή.

Τί κάνεις λοιπόν;

Ο σωστός καθαρισμός του προσώπου πρωί και βράδυ είναι απαραίτητος, αφού έτσι απομακρύνεις τους επιφανειακούς ρύπους και τις εκκρίσεις του δέρματός σου. 

Η χρήση του νέου toner PRESS & GLOW της Medik8 με πολυ-υδρόξυ οξέα, μετά το καθαριστικό σου, θα απομακρύνει απαλά τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα σου εμποδίζοντας έτσι τους πόρους σου να φράξουν. 

Σε περίπτωση που έχεις αυξημένη λιπαρότητα και τάση για σπυράκια, δοκίμασε τα BLEMISH CONTROL PADS, που θα περιορίσουν άμεσα την έκκριση του σμήγματος.

Τέλος, για όλες εκείνες τις στιγμές που οι αναπόφευκτες εξάρσεις κάνουν την εμφάνισή τους, το Blemish SOS της Medik8 να είναι το ιδανικό spot treatment προϊόν, αφού με τη χρήση του μειώνονται ορατά οι φλεγμονές σε μόλις 24 ώρες!

Ακολούθησε αυτές τις συμβουλές και διατήρησε καθαρό το πρόσωπό σου, χωρίς να το πιέζεις. Σε λίγο θα είμαστε και πάλι κοντά σου, για να κάνουμε έναν βαθύ καθαρισμό και να φροντίσουμε σωστά το δέρμα σου με τα κατάλληλα μέσα ( προϊόντα, μηχανήματα) και τους σωστούς χειρισμούς!❣


Φροντίζοντας τον εαυτό μας στην εποχή του  κορονοϊού 

Καλλύνω - Κέντρο Αισθητικής

Λ. Κηφισίας 89-91 Αθήνα 11523  τηλ 210 6920103

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αποτρίχωση στο Maison De Beaute

Επαγγελματικά Καλλυντικά στο Bioline